Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

3 alergatori se bucura de premiile oferite de Mio Romania

18.07.2017 Bucharest Fox Trail Half Marathon
Foto: Ovidiu Salavastru

Luni, 17 iulie, s-a incheiat super tombola „Alearga si FOX te premiaza!”, in parteneriat cu Mio Romania, la care au luat parte toti cei care s-au inscris la evenimentul Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, si si-au validat locul in perioada deschisa concursului cu premii.

In urma extragerilor din perioada 4-17 iulie 2017 s-au alocat castigatorilor urmatoarele premii:

  • 14 invitatii gratuite zilnice la concursul de alergare din padurea Baneasa, oferite de MPG – click aici pentru a vedea numele celor anuntati;
  • 2 bratari Mio MiVia™ Essential 350, fiind alocata cate una pe saptamana, respectiv pe 10 iulie 2017 lui Niculae-Florian Urian si pe 17 iulie 2017 lui Ion Varzaru;
  • 1 ceas Mio MiVia™ Run 350, alocat la sfarsitul perioadei dedicate tombolei, respectiv pe 17 iulie lui Adrian Chiru.

Super tombola „Alearga si FOX te premiaza!”  s-a desfasurat pe Facebook RUNFEST, numele castigatorilor fiind publicat dupa extragerile zilnice si saptamanale in dreptul anuntului de concurs, conform Regulamentului de concurs, click aici. Castigatorii isi pot ridica premiile de la sediul MPG in termen de maxim 60 de zile de la anuntarea numelui lor pe pagina Facebook RUNFEST.

Inscrierile la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon se pot face exclusiv online pe pagina competitiei de pe www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici. Sunt disponibile: pretul redus de participare de 89 de lei, pentru adulti si juniori, pana pe 6 august a.c., inclusiv, si taxa unica de concurs de 45 de lei pentru copiii sub 12 ani!

Va asteptam la startul FOX TRAIL Half Marathon sa cucerim padurea Baneasa!