Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

20 de ani de MPG

15.02.2017 Hot Chocolate Race 10/5 K

2017 este un an special pentru MPG - Media Production Group! Compania de marketing sportiv aniverseaza 20 de ani, timp in care a creat, inovat si dezvoltat proiecte media si concepte sportive de succes pe piata romaneasca.

Aniversam 20 de ani in care am impartasit cu zeci de mii de oameni pasiunea pentru sport, dar si creativitatea si perseverenta noastra dedicate lansarii unor concepte sportive ingenioase, moderne si unice in tara. MPG detine astazi cele mai relevante comunitati de oameni activi din Romania, formate din peste 80.000 de pasionati de miscare, si implementeaza anual peste 750 de evenimente in 70 orase, avand o audienta directa de peste 2 milioane de persoane. Dupa 20 de ani de activitate, considerand portofoliul actual unic de evenimente dedicate sportivilor amatori, dar mai ales privind in ochii oamenilor care participa la competitiile noastre, putem spune ca MPG este <<creator de Bucurie>>! Conceptul de Sportainment promovat de noi in Romania, cel mai atractiv si modern concept de sport si distractie, a fost adoptat de zeci de mii de romani, membri ai comunitatilor noastre. Am construit pe baza valorilor sportului, valori care pot schimba in bine vietile oamenilor. Complexitatea platformelor de sport, cat si standardul ridicat de organizare al evenimentelor poarta amprenta echipei MPG formata din specialisti deosebiti carora tinem sa le multumim. Si, nu in ultimul rand, apreciem si promitem sa sustinem cu noi proiecte dorinta din ce in ce mai mare de a face miscare a zecilor de mii de sportivi amatori!”, a declarat Catalin Mocuta, presedintele MPG. 

MPG, la linia de Start - www.mpg.com.ro

Drumul a pornit in 1997 in media specializata pe tenis de camp, dar si pe golf, cu reviste dedicate pasionatilor din tara: Tenis Partener si Golf Lifestyle. Cu fiecare an, MPG s-a dezvoltat prin conceperea de noi proiecte si prin oferirea de evenimente la un standard ridicat, dedicate amatorilor din Romania, dar si de peste granite, si a promovat conceptul de Sportainment, larg raspandit la nivel international.

Primele competitii au fost organizate in 2007 pentru pasionatii tenisului de camp, angajati ai unor companii medii si mari din tara, care urmau sa intre in primul proiect sportiv Romanian Corporate Sports. Ulterior, proiectul s-a concentrat pe organizarea de campionate sportive pe echipe in doua editii anuale, de primavara si de toamna, si s-a extins acoperind peste zece discipline.

Romanian Corporate Sports - www.corporatesports.ro

De-a lungul celor 10 de ani de existenta ai proiectului, Romanian Corporate Sports a adus in teren zeci de mii de angajati din peste 200 de companii care activeaza pe piata romaneasca. Prin intermediul Romanian Corporate Sports, participantii au avut ocazia unica de a accesa programe speciale de wellbeing extinse la nivelul tuturor proiectelor sportive coordonate de MPG, bucurandu-se atat de sport, cat si de o atmosfera deosebita de concurs, de servicii complete, de numeroase beneficii si satisfactii personale. La campionatele Romanian Corporate Sports au luat parte companii prestigioase, care au imbratisat aceasta oferta unica de relaxare prin sport, precum si posibilitatea de a-si extinde relatiile de business, dar si cele personale. In plus, persoanele din top managementul unor firme concurente au avut ocazia de a se intalni fata in fata pe teren, intr-un mediu organizat de Sportainment, caracterizat de pasiunea pentru sport si fairplay.

Tenis Partener - www.tenispartener.ro

In 2009 s-a lansat Tenis Partener, cel mai mare sistem de turnee de tenis din tara, adunand in comunitate jucatorii amatori si fosti profesionisti care isi doreau sa se bucure de acest sport in cadru organizat. Proiectul a vizat organizarea de competitii pe mai multe nivele de abilitate – de la 4 la 9 – dupa modelul international, dar si in turnee de diferite marimi, oferind jucatorilor posibilitatea de evolutie in evenimente Silver, Gold si Platinum. In decurs de 9 ani, Tenis Partener a ajuns sa organizeze peste 450 de evenimente pe an, in 70 de orase din Romania, dar si peste granite in Bulgaria si Republica Moldova, printre cele mai importante turnee numarandu-se Romania Joaca Tenis, Platinum Timisoara, Platinum Albena, Bucurestiul Joaca Tenis, Platinum Cluj, Platinum Mamaia, Platinum Bucuresti, Masters Gherla, Turneul Campionilor de Simplu Brasov.  

Tenis10 - www.tenis10.ro

In 2010, a aparut pe piata un proiect mult asteptat si care a fost imediat indragit: Tenis10! Acest proiect sportiv, dedicat exclusiv copiilor cu varste intre 4 si 10 ani, a promovat un nou sistem de a invata tenisul pentru cei mici, de la echipamente si terenuri adaptate nivelului lor de dezvoltare fizica pana la o noua viziune in domeniu, imbinand sportul cu distractia si educatia. Pe langa latura sa puternic recreativa, de aproape 8 ani Circuitul Tenis10 promoveaza activ latura educationala, pregatind copiii pentru competitiile importante pe care le vor avea in cariera, fiind primul sistem in care cei mici invata sa-si gestioneze emotiile si momentele importante dintr-un meci si descopera atmosfera competitionala. Datorita viziunii si realizarilor sale, proiectul Tenis10 a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. Copiii din acest circuit s-au bucurat de-a lungul anilor de prezenta a numerosi suporteri si ambasadori la turneele Tenis10, precum Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si Florin Mergea.

Riders Club si RUNFEST - www.ridersclub.ro, www.runfest.ro

Cresterea apetitului publicului pentru sportul de masa, in special pe segmentele de alergare si ciclism, a dus la crearea unor noi concepte din partea echipei MPG pentru a oferi pasionatilor de miscare oportunitati de a se bucura de si mai mult Sportainment. Cele doua platforme online - www.ridersclub.ro si www.runfest.ro - ofera sisteme complexe de inregistrare, inscriere si participare in competitii de ciclism si alergare, pe diferite niveluri de abilitate, cu profile personale, calendare de evenimente anuale imbogatite in continuu, clasamente si statistici diferite.    

Calendarul de evenimente anual al Riders Club include 12 competitii de ciclism mountain bike dedicate participantilor amatori, care se desfasoara in diferite regiuni pitoresti din sudul pana in nordul tarii. In numai 4 ani, Riders Club a ajuns sa depaseasca pragul de 20.000 de membri si sa atraga concurenti din toate zonele tarii, dar si de peste hotare. In acest an, in al 5-lea sezon de ciclism Riders Club, MPG lanseaza un eveniment cu totul special, ce se doreste a fi unul emblematic pentru aceasta comunitate de ciclisti amatori, care va avea loc in perioada 21-24 septembrie: CARPATHIAN MTB EPIC! Competitia urmareste sa ii provoace pe rideri, pe durata a 3 zile, sa isi depaseasca limitele si sa descopere pe doua roti latura salbatica si incredibil de pitoreasca a muntilor Carpati, prin trasee ce pornesc de la Cheile Gradistei, din judetul Brasov, si urca spre varfuri unde doar caprele negre mai concureaza.

Alergatorii au la dispozitie calendarul RUNFEST cu evenimente construite pe baza de concepte diferite. Participantii sunt provocati pe durata anului sa experimenteze atat curse dezvoltate in spatiul urban, sa descopere frumusetea alergarii in natura, in padurile de langa Bucuresti, in crosuri cu trasee lungi de pana la 21 km si sa-si testeze limitele fizice si ale distractiei. Sezonul 2017 ia startul in aprilie cu un eveniment inedit, cu o tematica “dulce”: Hot Chocolate Race 10/5 k!

Intra si tu in comunitatea MPG a sportivilor amatori, fii alaturi de oameni ce iti impartasesc aceeasi pasiune pentru miscare si acelasi stil de viata si bucura-te de experiente memorabile!