Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont

Despre RUNFEST

Contul Personal

Cum iti faci cont gratuit

Cum te inscrii in RUNFEST? Foarte simplu: pentru inceput trebuie sa-ti faci un cont, care va include anumite date personale, precum si informatii utilizate ulterior la inscrierea in competitiile din calendar. Dupa completarea tuturor campurilor din formular vei primi un link de activare pe e-mail, iar dupa ce accesezi link-ul, contul devine valid.
Acum ca esti membru, vei avea acces la toate functionalitatile site-ului si te poti inscrie in evenimentele din calendar.

Profilul personal

Daca ai cont, vei avea si un profil personal, alcatuit din trei sectiuni: profil, activitate si statistici. In prima sectiune vei avea completate: localitatea, judetul, categoria de varsta, ID-ul de alergator. Sectiunea Activitate include evenimentele la care ai participat, iar cea de statistici, cele mai importante cifre ale participarilor.

Administrarea contului

Pentru a accesa zona de administrare, autentifica-te in site si foloseste meniul disponibil la click pe numele tau. Administrarea contului este alcatuita din doua sectiuni: informatii personale si inscrieri in evenimente. In prima sectiune iti poti adauga poza de profil, poti selecta limba in care sa primesti mesajele automate si iti poti edita numele, resedinta, e-mail-ul, parola, numarul de telefon s.a. A doua sectiune iti prezinta evenimentele la care te-ai inscris, cu posibilitatea platii online a taxei de participare. In cazul in care ai achizitionat un abonament de sezon (pachet pre-platit pentru un numar fix de competitii) tot aici gasesti informatii despre utilizarea abonamentului.