Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont

Despre RUNFEST

Evenimente

Evenimentele RUNFEST MPG Series

Evenimentele coordonate de ACS MPG si partenerii locali sunt incluse in calendarul RUNFEST si sunt evidentiate ca RUNFEST MPG Series. Acestea respecta anumite standarde specifice, comune, si ofera o experienta de participare placuta, indiferent de locatia unde se desfasoara.

Competitii afiliate

Acestea sunt evenimente organizate cu sprijinul sistemului RUNFEST, dar care beneficiaza de sponsori, parteneri si standarde de organizare proprii. Si aceste concursuri sunt incluse in calendarul RUNFEST, fiind marcate diferit de evenimentele RUNFEST MPG Series.

Inscrierea in evenimente

Te poti inscrie in evenimente pe baza de rezervare online. Suma platita va fi cea corespunzatoare zilei in care se face plata. Exceptie fac posesorii de abonamente. In cazul lor, suma platita va fi pretul fix asigurat de abonament (o unitate din pack), indiferent de momentul confirmarii inscrierii.
Pentru rezervare/ inscriere acceseaza modulul Evenimente, selecteaza din lista evenimentul dorit si apasa butonul de inscriere.

Experienta de la eveniment

Experienta la evenimentele RUNFEST iti ofera numeroase avantaje:
- Faci miscare in mijlocul naturii
- Descoperi trasee noi si zone neexplorate din cele mai frumoase paduri si regiuni montane din Romania
- Beneficiezi de un mediu organizat, de asistenta medicala si de urgenta din partea organizatorilor, in caz ca se intampla ceva neprevazut. Cunosti oameni care impartasesc aceeasi pasiune pentru alergare
- Poti petrece o zi frumoasa impreuna cu familia sau prietenii etc.
- si esti mai fericit!

Clasamentul de performanta

Clasamentul de performanta are rolul de a ordona alergatorii inscrisi in sistem in functie de valoare si performanta, luand in calcul activitatea acestora din ultimele 52 de saptamani calendaristice. Dedicat persoanelor competitive, clasamentul de performanta are obiectivul de a releva, cu o precizie cat mai mare, valoarea alergatorilor care participa la evenimentele RUNFEST.

Clasamentul de activitate

Clasamentul de activitate are rolul de a inregistra si ordona activitatea alergatorilor inscrisi in sistemul RUNFEST, de la inceputul sistemului pana in saptamana curenta. Clasamentul de activitate este dedicat in special celor care participa la evenimente din placere.