Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

URBATLON 2016 - ultimele 3 zile de inscriere

6.06.2016 URBATLON Bucuresti
Foto: Mihnea Ene

A ramas mai putin de o saptamana pana ne vom lansa in cursa cu obstacole de pe Arena Nationala, la cea de a III-a editie a URBATLON.

Daca nu v-ati rezervat inca loc in primele valuri la cea mai electrizanta cursa de alergare cu obstacole a acestei veri, mai aveti doar 3 zile la dispozitie sa o faceti.

Inscrierile se realizeaza online pe www.runfest.ro, in pagina dedicata evenimentului, si sunt deschise pana miercuri, 8 iunie, inclusiv.

Toti amatorii de miscare, dar si de adrenalina si distractie, indiferent de abilitati, pot lua parte la acest eveniment. Accesul la aceasta competitie este posibil de la varsta de minim 12 ani. Scopul evenimentului este de a oferi ocazia tuturor sa faca miscare, fie ca vin insotiti de familie, prieteni sau colegi, de a-si arata spiritul de echipa si de a se sprijini in incercarile de a depasi cu brio cele 9 probe de competitie si sa se bucure de un final... spumos!

Acceptati noua provocare a URBATLON 2016 – 11 iunie, Arena Nationala!