Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

URBATLON 2016 - multa distractie si voie buna la a 3-a editie!

11.06.2016 URBATLON Bucuresti
Foto: Rares Gireada

Muzica, dans, miscare, veselie, strigate de incurajare si o super cursa cu obstacole cu un final spumos! Astazi, 11 iunie, pentru aproape 6 ore, Arena Nationala a fost gazda URBATLON, un eveniment unic in tara, care a adunat peste 1.000 de persoane, concurenti si sustinatori, la cea de a III-a editie a sa.

Inca de la prima ora, voia buna s-a instalat la Arena Nationala datorita prezentei mai multor surse de energie printre care mentionam: Balasa Percussion Group care a animat intreaga atmosfera din zona de start, Horatiu Dumitrescu, Personal Training Manager al World Class Romania, printr-o sesiune super dinamica de incalzire, dar si MC-ul evenimentului, Mihai Pali, ce a dat tonul veseliei si a mentinut ritmul distractiei pe toata durata evenimentului. De departe, cursa cu obstacole URBATLON si-a meritat titlul de cel mai electrizant si distractiv eveniment al verii in Capitala!

Amatorii de miscare s-au incarcat cu doze maxime de adrenalina si de distractie pe un traseu de 5 kilometri pe parcursul caruia au avut de trecut prin 9 probe atletice, puse intr-un format super energizant si desfasurate atat in exteriorul cat si in interiorul Arenei Nationale, in Parcul „Lia Manoliu” din Capitala. In cadrul cursei, participantii au avut parte de o adevarata aventura urbana: au facut slalom in pas alert la proba Warm-up Check-in by eJobs, in care si-au aratat si abilitatea de a sari obstacole joase; au dus la bun sfarsit o misiune speciala, in care au avut de livrat un pachet prin Labirintul by DPD, unde au intalnit obstacole peste au trebuit sa sara, dar si sa se tarasca; si-au testat rezistenta alergand prin parcarea supraetajata, apoi au avut de trecut cateva probe de fitness la atelierele Work & Fun by World Class; s-au bucurat de grandoarea stadionului alergand pe inelul superior al Arenei Nationale la proba Asaltul Arenei by MPG; la proba Jump & Fun by Toortitzi concurentii si-au aratat salturile sprintene, fiind sustinuti de simpaticul elefant Manole; talentul la escalada a fost etalat la Blocaj in trafic by Kiss FM, unde au avut de depasit obstacol inalt format din paleti si de traversat doua autobuze; a urmat o cursa de carucioare si o sesiune de cumparaturi printre rafturile pline cu produse la proba Run for Shopping by Carrefour; apoi au topait, au sarit si au alunecat la Speedy joy by SPRINTEN, unde au avut parte de o runda de joaca si au ajutat astfel si 5 copii cu deficiente locomotorii, sustinuti de proiectul umanitar SPRINTEN, sa continue sedintele de kinetoterapie; pe ultima suta de metri a cursei s-au bucurat de dribling, manevrand o minge de fotbal pe culoare din navete si apoi au tras la poarta la Happy Moves by Coca-Cola, iar apoi s-au racorit in piscina plina cu spuma. Dupa trecerea liniei de Finish fiecare concurent a primit o medalie cu emblema competitiei, semn ca a dus provocarea acestei curse la bun sfarsit!

Toate aceste momente de energie si bucurie au fost suprinse in mii de fotografii care vor fi publicate pe pagina Facebook RUNFEST, in zilele ce urmeaza!

Pentru cei care doresc sa afle timpul pe l-au inregistrat pe durata cursei cu obstacole, rezultatele sunt disponibile pe pagina evenimentului: click aici.

Membrii echipei MPG si reprezentantii partenerilor de proba la URBATLON 2016 ii felicita pe toti concurentii si sustinatorii pentru ca au acceptat provocarea celei de-a treia editii a acestei super curse si doreste sa le multumeasca tuturor pentru ca au contribuit la succesul evenimentului! Totodata, adresam multe multumiri tuturor sponsorilor si partenerilor pentru sprijinul acordat in realizarea si promovarea URBATLON 2016!