Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ultimele zile de inscriere la Gabriela Szabo RUNFEST

2.05.2017 Gabriela Szabo RUNFEST

Mai sunt cateva zile pana la startul celei de a XII-a editii a competitiei Gabriela Szabo RUNFEST si pana cand centrul orasului Bistrita se va anima de spiritul si vocile alergatorilor. Pe sutele de sportivi ii asteapta 12 curse de alergare in cadrul evenimentului, la care le va fi alaturi si ii va sustine Gabriela Szabo, campioana olimpica si mondiala in atletism. 

Startul miscarii si distractiei la competitia Gabriela Szabo RUNFEST  il vom da pe 6 mai 2017, la ora 10:00, din fata Primariei Municipiului Bistrita, pe trei trasee atractive de concurs. Astfel, copiii, juniorii si adulti vor avea ocazia sa se bucure de curse de alergare gratuite pe distante de 2 km, 4 km si 10 km. Pe parcursul acestora, participantii vor avea ocazia sa descopere cladiri importante si locuri pline de istorie ale orasului: Biserica Evanghelica, cel mai reprezentativ monument de arhitectura de la inceputul Renasterii, avand cel mai inalt turn de piatra din Transilvania, sediul Primariei Municipiului Bistrita si cel al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Colegiul National Andrei Muresanu, Colegiul National Liviu Rebreanu si Complexul Sugalete. 

Cei care doresc sa profite de aceasta ocazie de a alerga in aer liber alaturi de atleta Gabriela Szabo, ambasadorul competitiilor RUNFEST, mai au la dispozitie inca doua zile pentru a se inscrie in concurs pe www.runfest.ro. Pe durata evenimentului, alergatorii si sustinatorii lor se vor putea bucura de o atmosfera sportiva frumoasa, vor putea socializa si se vor putea relaxa impreuna in aer liber.

Cea de a XII-a editie a concursului Gabriela Szabo RUNFEST este organizata de Primaria Municipiului Bistrita si de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si este sustinuta de Inspectoratul Scolar Judetean si de Universitatea Babes-Bolyai, prin intermediul Facultatii de Educatie Fizica si Sport, extensia Bistrita. Evenimentul beneficiaza de sprijinul Carrefour, in calitate de partener oficial, si al sponsorilor Teraplast si Ursus Cooler. Concursul se desfasoara cu suportul partenerilor tehnici Fundatia PROAM Events si MPG, in colaborare cu Asociatia Judeteana de Atletism Bistrita-Nasaud.

Ne ajuta sa comunicam si sa va informam Kiss FM, radioul oficial al sistemului RUNFEST, alaturi de Libertatea, in calitate de partener media oficial, si de partenerul de recrutare eJobs, precum si de partenerii media Comunicatedepresa.ro, Ro Club Maraton, revista Alerg.ro, Biciclistul.ro, 4run.ro, Romania Pozitiva, Insport.ro, Sportsplanner.com, Ireporter.ro si bloggurile 36fit.com si 188bpm.com.

Va asteptam pe 6 mai la traditionala cursa de alergare in Bistrita!