Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ultimele zile cu taxa redusa la super cursa cu obstacole

3.06.2016 URBATLON Bucuresti
Foto: Ana Dumbara

Pe 11 iunie 2016, la Arena Nationala, v-am pregatit o experienta electrizanata: obstacole atletice cu noi surprize si doze maxime de distractie!

Daca nu v-ati rezervat inca loc in primele valuri la editia a III-a  a URBATLON, mai aveti cateva zile in care puteti profita de taxa de concurs redusa de 75 de lei, aceasta fiind valabila pana duminica, 5 iunie a.c., inclusiv. Dupa aceasta data, pretul va urca la 85 de lei si va fi valabil pana pe 8 iunie, ultima zi dedicata inscrierilor la URBATLON.

Invitatia este deschisa tuturor amatorilor de miscare si distractie, indiferent de abilittai, incepand de la varsta de 12 ani. Toata lumea va putea face miscare, alaturi de alti concurenti, de familie, prieteni si colegi si isi va putea demonstra spiritul de echipa. Noi va incurajam sa va ajutati pe traseu si sa traiti aceasta experienta din plin impreuna cu cei dragi, printr-un format unic si distractiv de concurs.

Inscrierile se realizeaza online pe www.runfest.ro, in pagina dedicata evenimentului, si sunt deschise pana pe 8 iunie, inclusiv.

Va asteptam sa dati curs provocarii URBATLON 2016!