Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ultimele zile cu taxa 79 lei

9.11.2017 Fuga pe Ulita

Pe 25 noiembrie 2017 vom lasa grijile deoparte si ne vom bucura libertatea de miscare. Echipa MPG a pregatit o noua serie de jocuri desprinse din amintirile copilariei la ultimul eveniment din acest an din seria RUNFEST: Fuga pe ulita!
 
Toti participantii care se vor inscrie pana duminica, 12 noiembrie a.c., vor beneficia de taxa redusa de concurs in valoare de 79 lei, iar pentru acces direct click aici. Cursa este una necompetitiva, iar la final alergatorii au ocazia sa castige diferite premii la tombola.
 
La aceasta competitie va veti putea bucura de toate facilitatile cu care echipa MPG v-a obisnuit deja: apa, ceai si fructe la punctul de hidratare si alimentare, fasole cu ciolan sau paste Barilla in zona de catering, dar si vin fiert pentru adulti. Totodata, vor fi disponibile in zona de Start/Finsh si alte servcii oferite de partenerii si sponsorii evenimentului. 
 
Toate amintirile acestei curse vor fi imortalizate de fotografi pe traseu, iar alaturi de prieteni puteti sa dati o fuga si la Photo Corner-ul amenajat in zona de Start/Finish pentru a avea cat mai multe amintiri de inramat.
 
Inscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului de pe platforma RUNFEST - www.runfest.ro, ultima zi de inregistrare fiind joi, 23 noiembrie 2017
 
Lasati sa zburde liber copilul din voi si haideti, la fuga!