Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon, start la inscrieri!

29.06.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Editia a 4-a a crosului din padurea Baneasa vine cu noutati si cu multe surprize pentru pasionatii de miscare. Toti alergatorii, indiferent de nivelul de pregatire, mari sau mici, vor avea ocazia sa se bucure de miscare si distractie in aer liber alaturi de familie, prieteni sau colegi la evenimentul de pe 28 august 2016 care se va desfasura sub o noua eticheta: RUNFEST - Bucharest FOX TRAIL Half Marathon.

Echipa MPG a pregatit o atmosfera speciala si variante multiple de traseu si accesibile pentru toti cei care doresc sa profite de o escapada in natura, la marginea Capitalei. Astfel, la RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon va avea patru trasee pe care alergatorii vor putea concura dupa cum urmeaza: KIDS RACES - 2,5 km, 6-11 ani; Scurt - 5 km, +12 ani; Standard - 10 km, +14 ani; Epic - 21 km, +18 ani.

Cursele dedicate copiilor, cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, se desfasoara sub denumirea KIDS RACES, iar participarea la acestea va fi gratuita in limita a 250 de locuri, dupa regula “primul venit, primul servit”.

Inscrierea in KIDS RACES presupune crearea gratuita a unui cont de membru RUNFEST pentru fiecare copil - click aici - si inregistrarea acestuia in eveniment intr-una dintre cursele disponibile. Acest lucru se face din sectiunea Administrare inscrieri, dupa logarea utilizatorului in contul de membru RUNFEST.

Pe traseele crosului se vor desfasura in total 32 de curse de alergare mult apreciate de sportivii amatori, acestea reusind sa imbine in mod inspirat liniile lungi si late din inima padurii Baneasa cu single track-urile dinamice de la marginea sa, iar fiecare iubitor de miscare va avea ocazia sa traiasca experienta unui adevarat cros.

Inscrierile sunt deschise online pana pe 24 august, pe pagina dedicata evenimentului RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon de pe platforma  www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici.

Pentru a beneficia de taxa minima de inscriere, trebuie sa va inregistrati in eveniment si sa achitati pretul valabil pana pe 10 iulie a.c.

Va asteptam la editia a 4-a a cursei din Baneasa: RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon!