Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ridicarea pachetelor pentru URBATLON 2016

6.06.2016 URBATLON Bucuresti
Foto: Mihnea Ene

Pe 11 iunie 2016, va asteptam la URBATLON pentru a va bucura de o mega cursa de alergare cu obstacole pe Arena Nationala din Capitala.

Toti alergatorii, care au decis sa accepte noua provocare a cursei cu 9 obstacole distractive, isi vor putea completa colectia de tricouri RUNFEST cu un model conceput special pentru cea de a III-a editie a URBATLON. Tricoul, numarul de concurs cu cip de cronometrare, dar si alte produse oferite de MPG si sponsorii evenimentului, se vor gasi in pachetele de participare pe care le primiti in urma inscrierii la URBATLON 2016.

Concurentii sunt asteptati sa ridice kit-urile de concurs, impreuna cu tricoul URBATLON 2016, de la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti. Programul este urmatorul:

  • joi, 9 iunie, intre orele 14:00 si 20:00;
  • vineri, 10 iunie, intre 14:00 si 19:00.

Alergatorii care au resedinta in afara Bucurestiului isi pot ridica pachetele de participare si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, 11 iunie 2016, intre orele 08:30 si 10:00. Programul evenimentului URBATLON 2016 poate fi consultat in pagina dedicata sau prin click aici.

Pentru a intra in posesia pachetelor de concurs, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de indentitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere. Declaratiile pot fi accesate si descarcate de la link-urile urmatoare:

Daca inca nu figurati la startul aventurii urbane, mai aveti sansa sa va inscrieti pana cel tarziu miercuri, 8 iunie, inclusiv, pe www.runfest.ro, in pagina dedicata evenimentului.

Va asteptam pe 11 iunie, la Arena Nationala, sa dam startul distractiei impreuna!