Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ridicarea pachetelor de concurs

22.08.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Toti pasionatii de alergare care s-au inscris si au achitat taxa de participare la crosul RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon, sustinut de Barilla si prezentat de Persil, se vor bucura de pachete competitionale atractive.

Kit-urile de concurs pentru evenimentul din 28 august, din padurea Baneasa, pot fi ridicate de la sediul MPG dupa urmatorul program:

  • miercuri, 24 august, in intervalul orar 14:00-19:00;
  • joi, 25 august, in intervalul orar 14:00-19:00;
  • vineri, 26 august, in intervalul orar 14:00-19:00.

Sediul MPG se afla in soseaua Pipera, nr. 44, Cladirea C9np – in incinta Compil Pipera, Sector 2, Bucuresti, la numai 5 minute distanta de statia de metrou Aurel Vlaicu si de Mall Promenada, iar harta e disponibila aici.

Pentru participantii care sunt din afara localitatii Bucuresti, ridicarea de pachete este disponibila in ziua concursului, in 28 august, in intervalul orar 07:30 – 08:30, pentru cursele de copii (6-11 ani), si respectiv in intervalul orar 07:30 – 10:00, pentru ceilalti concurenti (+12 ani), in locatia de desfasurare a competitiei, de la cortul mare MPG. Acesta se va afla amplasat in zona de Start/Finish, amenajata la marginea padurii Baneasa pe Aleea Privighetorilor, langa Academia de Politie.

Pentru a ridica pachetele de concurs aveti nevoie de un act de identitate valid si de Declaratia pe proprie raspundere completata si semnata de dvs. Documentele, in functie de varsta participantilor, pot fi descarcate de pe pagina competitiei sau de la urmatoarele link-uri:

Programul complet al concursului RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon poate fi gasit pe pagina evenimentului sau accesat direct prin click aici.

Inscrierile in concurs se fac doar online si sunt deschise pana miercuri, 24 august, pe pagina RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon, de pe www.runfest.ro, sau direct prin click aici.

Accesul in zona de desfasurare a evenimentului este posibil cu masina personala, existand spatii de parcare, sau cu mijloacele de transport RATB, respectiv cu autobuz 301.

Va asteptam la start pe 28 august pentru a ne bucura de miscare si distractie in natura!