Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Prinde taxa redusa la FOX TRAIL Half Marathon!

3.08.2017 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Daca va aflati in vacanta intr-o locatie relaxanta, va dorim sa va bucurati din plin de zilele libere si totodata va recomandam sa va mentineti in forma pentru a fi pregatiti de Bucharest FOX TRAIL Half Marathon!

Pe 2 septembrie 2017 dam startul curselor de alergare in padurea Baneasa, pe trasee de 5 km, 10 km si de 21 km. La editia a 5-a a acestui cros am pregatit multe surprize si o atmosfera energizanta.

Cei care inca nu si-au rezervat locul de concurs la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, mai au posibilitatea sa se inregistreze si sa achite taxa de participare de 89 de lei pana la finalul zilei de 6 august pe www.runfest.ro

Ulteriror, taxa va urca la 99 de lei intre 7 si 27 august, iar in ultimele zile de inscriere, respectiv in saptamana evenimentului, va ajunge la 109 lei. Pentru copiii cu varste sub 12 ani este rezervata o taxa unica de concurs de 45 de lei, pe toata durata inscrierilor.

Ultima zi de inregistrare la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, precum si de achitare a taxei de participare este 31 august a.c., iar pentru acces direct click aici.

Pana pe 2 septembrie, va dorim sa aveti parte de o vacanta minunata!