Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii valoroase pentru campioni

31.03.2017 Gabriela Szabo RUNFEST

Toti cei care iubesc miscarea, atat bistritenii cat si locuitorii judetelor vecine, si vor sa isi manifeste pasiunea pentru alergare sunt asteptati pe 6 mai 2017 la Gabriela Szabo RUNFEST, editia a XII-a, in centrul Bistritei. Se vor putea bucura de spiritul competitional, dar si de o atmosfera grozava, iar celebra atleta Gabi Szabo va fi alaturi de ei.
 

Gabriela Szabo este un brand atat pentru judetul Bistrita-Nasaud cat si pentru Romania. Eu cred ca un semn al unei societati valoroase este nivelul ei de sanatate, iar pentru crearea unei tendinte in acest sens avem nevoie de modele. Gabriela Szabo este pentru mine un model de urmat si cred ca promovarea personalitatii ei in randurile tinerilor este o sansa prin care putem construi Romania de maine”, a spus Emil-Radu Moldovan, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.

Participantii, fie mici, fie mari, vor avea la dispozitie 12 curse adaptate tuturor, indiferent de capacitate, un pachet de participare atractiv, iar ocupantii podiumurilor vor fi recompensati cu premii generoase. 
 

Este onorant pentru noi sa fim partenerii crosului <<Gabriela Szabo RUNFEST>>. Este poate cel mai potrivit mod de a ne manifesta sustinerea fata de miscarea sportiva, de a incuraja un mod de viata sanatos, dar si de a aduce un omagiu marii noastre campioane. Faptul ca de la ideea de acum 12 ani am ajuns la o competitie care reprezinta un reper in calendarul sportiv national, este cea mai buna dovada ca acest demers a fost unul inspirat iar implicarea marii noastre campioane Gabriela Szabo a facut ca evenimentul sa fie asteptat nu doar de bistriteni ci si de iubitori ai sportului din intreaga Romanie. Ne bucura faptul ca acest eveniment face din Bistrita locul unde isi dau intalnire sportivi din toata tara, ca orasul unde si-a inceput activitatea Gabriela Szabo este, pentru o zi, capitala atletismului romanesc”, a afirmat Ovidiu Teodor Cretu, primarul Municipiului Bistrita.

Astfel, functie de cursa, castigatorii primelor 3 sau 5 locuri vor beneficia de premii in bani, medalii si diplome oferite de catre Primaria Municipiului Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud. Cuceritorii podiumului se vor bucura si de cupe inscriptionate cu datele competitiei.
 
La Gabriela Szabo RUNFEST 2017 vor fi 12 podiumuri de concurs, iar acestea vor fi impartite dupa cum urmeaza:
- locurile 1-3 (cursele OPEN) feminin si masculin - premii in bani in valoare de 600 lei, 500 si 400 lei;
- locurile 1-5 (celelate curse) feminin si masculin - premii in bani in valoare de 300  lei, 250, 200, 150 si 100 lei.
 
Campioana olimpica si mondiala Gabriela Szabo ii va incuraja pe concurenti, va alerga alaturi de ei si ii va felicita la festivitatea de premiere. Inscrierile la competitia din Bistrita sunt gratuite si se realizeaza online pana pe data de 4 mai, inclusiv, pe www.runfest.ro. Pentru a va inregistra in concurs click aici.
 
Le uram succes tuturor la antrenament si in cursele din 6 mai, de la Bistrita!