Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii de la World Class la RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon

25.08.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Sute de participanti se pregatesc de alergare la cea de a 4-a editie a crosului din padurea Baneasa. Evenimentul RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon, din 28 august, va avea multe beneficii pentru concurenti. Pe langa portiile sanatoase de miscare pe cele 4 trasee de concurs, de la 2,5 km pana la 21 km, croite prin padure pentru toate abilitatile, pachete atractive  de concurs si serviciile evenimentului, participanii se vor bucura de o super atmosfera la zona de Start/Finish si premii generoase la finalul curselor.

Alaturi de echipa MPG vor fi specialistii World Class Romania, care vor inviora toti concurentii, atat pe cei mici, cat si pe cei mai mari prin sesiunile de incalzire dinamice care vor avea loc inainte de start. Energia pozitiva, voia buna si muzica vor da tonul zilei si vor asigura o premiza excelenta pentru a ne bucura de miscare in mijlocul naturii.

La linia de plecare se vor alinia aproape 900 de alergatori in total. Pentru cei mici insa, cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, startul se va da la ora 09:00, pe traseul de 2,5 km, iar pentru ceilalti participanti numaratoarea inversa va incepe la ora 10:30, cand vor pleca in valuri pe cararile padurii Baneasa. Pentru a vedea programul complet al zilei de 28 august va rugam sa accesati pagina concursului RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon de pe www.runfest.ro sau click aici.

Cei mai rapizi alergatori vor fi rasplatiti, in functie de categoria de concurs, de World Class Romania, in calitate de sponsor oficial, care va oferi premii ce constau in abonamente de 1 luna sau de 2 saptamani la cluburile sale de fitness.

Pachetele de concurs pot fi ridicate de la sediul MPG pana vineri, 26 august, urmand ca in ziua evenimentului, duminica, 28 august, sa fie luate de la cortul mare MPG amplasat in zona de start. Pentru mai multe detalii click aici.

Va asteptam la start pentru o va bucura de o experienta energizanta in natura!