Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii atractive pentru performerii RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon

9.08.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Pe 28 august ne vom bucura din nou de traditionalul eveniment de alergare RUNFEST, aflat la editia a 4-a, organizat in Padurea Baneasa, din acest an sub denumirea de Bucharest FOX TRAIL Half Marathon. Cu aceasta ocazie cei mai competitivi dintre participanti, care vor cuceri podiumul, vor bneficia de multe surprize frumoase.

Sponsorii si partenerii acestui eveniment din calendarul RUNFEST 2016 vor oferi premii atractive performerilor fiecarei curse. Astfel, participantii de la nivelul 1, +18 ani, si cei de la nivelul 2, care vor concura pe categorii de varsta,  se vor bucura, in functie de pozitia in clasament, de produse precum: vouchere de acces la World Class pentru o luna, pachete GoldNutrition, vouchere Nomasvello de 60 de euro, pachete Isostar, vouchere RUNNING WAREHOUSE de 25 de euro, sticle de sampanie, cupe, medalii si diplome.

De vouchere World Class de doua saptamani, pachete GoldNutrition, vouchere Nomasvello de 60 euro, pachete Isostar, vouchere RUNNING WAREHOUSE de 25 euro, dar si de alte produse din partea sponsorilor, medalii si diplome, vor beneficia si cei mai rapizi concurenti de la nivelul 2, traseul de 10 km, iar copii care vor concura pe un traseu special, de 2,5 km, se vor bucura atat de medalii, cat si de pachete Ice Power si reduceri de 25 euro la comenzile online efectuate pe Running Warehouse Europe.

Premiile alocate tuturor categoriilor de concurs pot fi gasite pe pagina evenimentului, iar pentru a accesa link-ul, click aici.

Inscrierile la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon sunt deschise online pana pe 24 august, iar pentru acces direct click aici. Pana pe 21 august este valabila taxa de concurs de 85 de lei.

Dam startul miscarii si distractiei pe 28 august, la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon!