Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pachetele de Start se vor ridica de la Hotel Bistrita

28.04.2017 Gabriela Szabo RUNFEST

Concurentii care se vor alinia la startul celei de a XII-a editii a evenimentului Gabriela Szabo RUNFEST, organizata de Primaria Municipiului Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, vor primi cate un pachet de concurs util in cursele de alergare.

Fiecare alergator inscris si validat in competitie trebuie sa isi ridice kitul inainte de ora de start a evenimentului, conform programului publicat pe pagina competitiei, pe care il puteti accesa direct prin click aici.

Pachetele de concurs pentru Gabriela Szabo RUNFEST pot fi ridicate de la Hotel Bistrita, din sala de conferinte, in urmatoarele zile: miercuri, 3 mai, joi, 4 mai, si vineri, 5 mai a.c., intre orele 14:00 si 19:00

Alergatorii care au domiciliul in afara localitatii Bistrita isi pot ridica pachetele de participare pe 6 mai 2017, in ziua evenimentului, de la punctul de inregistrare aflat in zona de Start a competitiei, dupa cum urmeaza:

·         intre orele 08:00 si 09:00 pentru cei care iau startul pe traseele Standard (4 km) si Standard (10 km);

·         intre orele 08:00 si 11:00 pentru cei care concureaza pe traseul KIDS (2 km).

Pentru ridicarea pachetelor, participantii trebuie sa prezinte urmatoarele documente, in functie de categoria de varsta in care se afla: 

·         Declaratie pe propria raspundere adult – pentru concurentii care au implinit minim 18 ani;

·         Declaratie de raspundere a parintelui/tutorelui - pentru concurentii cu varste sub 18 ani;

·         Copie dupa cartea de identitate proprie sau a parintelui/tutorelui (buletin sau pasaport), fiind necesara doar pentru legitimare, fara a fi retinuta de organizatori.

Kiturile de participare contin: tricoul personalizat cu emblema competitiei Gabriela Szabo RUNFEST, numar de concurs si cip de cronometrare, iar la final o medalie de Finisher. Totodata, alergatorii se vor bucura de serviciile oferite de organizatori in cadrul evenimentului.

Participantii adulti (+18 ani) vor primi o doza racoritoare cu bere Ursus Cooler, oferita dupa incheierea curselor de alergare si care va fi ridicata din zona de catering a evenimentului.

Hotelul Bistrita este localizat in Piata Petru Rares nr. 2, din orasul Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud, iar pentru mai multe detalii accesati www.hotel-bistrita.ro.  

Inscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro si se fac online pana pe 4 mai 2017, inclusiv.

Va asteptam pe 6 mai, la Bistrita, sa ne bucuram impreuna de miscare si distractie in aer liber!