Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pachetele de concurs se vor ridica de la Hotel Bistrita

26.04.2016 Gabriela Szabo RUNFEST

Toti participantii la cea de-a XI-a editie a competitiei de alergare Gabriela Szabo RUNFEST, organizata de Primaria Municipiului Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, vor primi cate un pachet de concurs.
 
Fiecare alergator inscris si validat in competitie trebuie sa isi ridice kitul inainte de ora de start a evenimentului, conform programului publicat pe pagina competitiei. Pachetele de concurs pentru Gabriela Szabo RUNFEST pot fi ridicate de la Hotel Bistrita, din sala de conferinte, in urmatoarele zile: joi, 5 mai, intre orele 12:00 si 20:00, si vineri, 6 mai, intre orele 12:00 si 19:00
 
Alergatorii care au domiciliul in afara localitatii Bistrita isi pot ridica pachetele de participare pe 7 mai, in ziua evenimentului, de la punctul de inregistrare aflat in zona de Start a competitiei, dupa cum urmeaza:
  • intre orele 08:00 si 09:00 pentru cei care iau startul pe traseele Standard (4 km) si Epic (8 km);
  • intre orele 08:00 si 11:00 pentru cei care concureaza pe traseul Scurt (2 km).
Pentru ridicarea pachetelor, participantii trebuie sa prezinte urmatoarele documente, in functie de categoria de varsta in care se afla: 
Kiturile de participare contin: tricoul evenimentului Gabriela Szabo RUNFEST, numar de concurs si cip de cronometrare, medalie de Finisher, baton energizat de la Isostar, voucher cu discount oferit de Running Warehouse Europe. Totodata, alergatorii se vor bucura de serviciile oferite de organizatori in cadrul evenimentului.
 
Hotelul Bistrita este localizat in Piata Petru Rares nr. 2, din orasul Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud, iar pentru mai multe detalii accesati www.hotel-bistrita.ro.  
 
Inscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro si se fac online pana pe 4 mai 2016, inclusiv.
 
Va asteptam in centrul orasului Bistrita, pe 7 mai, pentru a ne bucura impreuna de miscare si distractie in aer liber!