Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

O editie de succes, cu sprijinul autoritatilor, partenerilor si al sponsorilor

6.05.2017 Gabriela Szabo RUNFEST
Foto: Cristian Dragan

De la inceput, concursul traditional de alergare din Bistrita si-a propus sa incurajeze in primul rand copiii si adolescentii sa faca miscare, sa cultive si sa dezvolte pasiunea pentru un stil de viata sanatos si sa le ofere tinerilor ocazia sa descopere un drum care poate duce catre o cariera de succes in domeniul sportiv.

Astazi, la cea de a XII-a editie, evenimentul desfasurat sub denumirea de Gabriela Szabo RUNFEST atrage sute de copii si tineri la start si le ofera sansa de a se bucura nu numai de miscare si de premii atractive, ci de o organizare la standarde ridicate, cu servicii specifice unui concurs competitiv de alergare si de o atmosfera competitionala deosebita.

Succesul evenimentului se datoreaza in primul rand organizatorilor, respectiv Primariei Municipiului Bistrita si Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, care au sustinut anual acest concurs, dar si celor care s-au implicat de fiecare data in desfasurarea sa: campioanei olimpice Gabriela Szabo, antrenorului emerit Zsolt Gyongyossi, reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean si ai Universitatii Babes-Bolyai, prin intermediul Facultatii de Educatie Fizica si Sport, extensia Bistrita, profesorilor si antrenorilor care au incurajat copiii si tinerii sa participe la competitie, dar si partenerilor tehnici Fundatia PROAM Events si MPG si reprezentantilor Asociatiei Judetene de Atletism Bistrita-Nasaud.

Evenimentul Gabriela Szabo RUNFEST a beneficiat de suportul si implicarea Carrefour, in calitate de partener oficial, si al sponsorilor Teraplast si Ursus Cooler.

Ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa va informam Kiss FM, radioul oficial al sistemului RUNFEST, alaturi de Libertatea, in calitate de partener media oficial, si de partenerul de recrutare eJobs, precum si de partenerii media Comunicatedepresa.ro, Ro Club Maraton, revista Alerg.ro, Biciclistul.ro, 4run.ro, Romania Pozitiva, Insport.ro, Sportsplanner.com, Ireporter.ro si bloggurile 36fit.com si 188bpm.com. Totodata, le transmitem multumiri reprezentantilor mass-media locale care au transmis stiri si informatii despre eveniment si au indemnat copiii si adultii sa faca miscare.

Va multumim tuturor pentru implicarea si sustinerea de care ati dat dovada!