Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

O atmosfera excelenta, cu beneficii pe masura

29.06.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Toti cei care doresc sa profite de o escapada in natura si sa se bucure de libertatea de miscare intr-o atmosfera frumoasa si energizanta nu trebuie sa rateze editia a 4-a a crosului din padurea Baneasa: RUNFEST - Bucharest FOX TRAIL Half Marathon!

Toti concurentii care s-au inscris si au achitat taxa pentru competitia din 28 august vor primi un pachet de participare ce include: numar de concurs, cip unic de cronometrare; tricou tehnic personalizat RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon; medalie de Finisher; voucher discount special Running Warehouse Europe; baton Isostar; o portie de paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Barilla, la finalul concursului; alte produse oferite de sponsori.

Participantii la cursele KIDS RACES, care beneficiaza de inscrieri gratuite in acest eveniment, respectiv in limita a 250 de locuri, vor primi kit-uri de concurs in care nu sunt incluse tricouri. La inscriere insa vor putea opta, daca doresc, pentru un tricou tehnic acesta fiind contra cost, la un pret minim.

La pachetul competitional se adauga toate serviciile oferite in cadrul evenimentului, precum si atmosfera energizanta de la Start/Finish: amenajare si marcare trasee; punct de informatii si de ridicare de pachete; cronometrare de specialitate realizata cu sistemul MyLaps; puncte de alimentare si de hidratare la Start si pe trasee; comunicatii de urgenta; interventii de urgenta; asistenta medicala; vestiar si garderoba; servicii de catering; fotografii de la competitie; muzica si MC, precum si alte servicii asigurate de sponsori si parteneri.

La prima ora, toti alergatorii se vor bucura de o sesiune dinamica de incalzire, pe ritmuri muzicale, oferit de Horatiu Dumitrescu, Personal Training Manager al World Class Romania, apoi se vor pregati sa cucereasca traseele desenate pe cararile racoroase ale padurii. Toata lumea are ocazia sa se relaxeze in zona de Start/Finish, pe terasa amenajata, si sa profite de numeroasele oferte si produse ale partenerilor evenimentului.

Haideti sa dam startul alergarii impreuna la RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon!