Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Jos palaria pentru sustinerea sponsorilor si partenerilor RUNFEST!

27.11.2017 Fuga pe Ulita

2017 a fost un an cel putin interesant, cu multa energie, sport si momente de distratie! Ne-am bucurat de curse intense de alergare, de evenimente variate, de concurenti cu spirit frumos si vesel, am infruntat si capriciile vremii cu optimism si suntem motivati sa continuam sa oferim competitii cat mai frumoase si in anul ce urmeaza.
 
La succesul evenimentelor noastre au pus umarul si sufletul multi oameni deosebiti si care iubesc sportul si carora le transmitem aprecierea si multumirile noastre!
 
Concursul RUNFEST - Fuga pe ulita 2017 a fost sustinut de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti, in calitate de partener oficial. Evenimentul a beneficiat si de sprijinul Running Warehouse Europe, partener shop, alaturi de sponsorul oficial Barilla si de sponsorii iNES Group, CANAH si MiVia, precum si de partenerul medical Sanador. Totodata, sprijina realizarea evenimentului Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti, ROMPREST, VESTA, Asociatia “Zsolt Gyongyossy, educatie prin sport”, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari si Even’thor.
 
Sustin spiritul sportiv si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa va informam Kiss FM, Inga Media si Libertatea in calitate de parteneri media principali, alaturi de campionul in recrutarea online eJobs si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Asociatia Ro Club Maraton, Revista Alerg.ro, Biciclistul.ro, 4RUN, SportPici, Edu-news, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Ireporter.ro, SportsPlanner.ro, CarmenAlbisteanu.ro, IubescSportul.ro, 36fit.com, 188bmp.com si Chineata.ro.
 
In curand vom anunta si noutatile anului 2018 pe care le vom publica online pe platforma RUNFEST - www.runfest.ro.
 
Va multumim tuturor pentru sprijinul acordat si pentru ca ati fost alaturi de noi in sezonul sportiv 2017 si va dorim sa va bucurati de un final de an de exceptie!