Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Jocurile copilariei la Fuga pe ulita

9.11.2017 Fuga pe Ulita

Concursul Fuga pe ulita, aflat la cea de a 2-a editie si sustinut de Mega Image prin Gusturi romanesti, va invita sa alergati pe 25 noiembrie, cu mic, cu mare, in parcul Herastrau, din Bucuresti, pe un traseu unic de 5 km. Pe ruta ce pleaca de la peluza din fata restaurantului Pescarus si traverseaza Insula Trandafirilor, oferind o priveliste frumoasa a parcului, vor fi amenajate mai multe jocuri pe care concurentii vor trebui sa le parcurga.

Dupa prima portiune de alergare, agilitatea si umorul va sunt testate cu urmatoarele jocuri: La Sotron, unde trebuie sa topaiti intr-un picior prin fiecare spatiu marcat; apoi continuati alergarea usor pe langa lacul Herastrau si va pregatiti de Sariturile sprintene peste mai multe randuri din baloti de paie; urmeaza un rand de uriasi care va impiedica sa treceti de linia de Finish, un joc in care trebuie sa intrati si sa il incheiati, la Tara, tara vrem ostasi! Dupa ce ati reusit sa depasiti aceasta ultima provocare e momentul sa primiti medalia de Finisher si sa intrati in atmosfera relaxanta, sustinuta de ritmuri muzicale in ton cu tematica evenimentului si de show-ul oferit de echipa dinamica a Balasa Percussion Group.

Voluntarii vor fi acolo sa va ofere indicatii asa ca, nu trebuie sa va faceti griji daca nu ati mai avut ocazia sa participati la astfel de jocuri.  Totodata, mai multi copii din programul umanitar SPRINTEN se vor bucura de fiecare pas al vostru pentru ca, prin experienta aceasta, contribuiti in mod direct si la sustinerea terapiilor de care au mare nevoie pentru a-si recastiga mobilitatea.

Inscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului de pe platforma RUNFEST - www.runfest.ro, iar pana duminica, 12 noiembrie, beneficiati de taxa redusa de participare in valoare de 79 lei. Pentru acces direct click aici.

Dedicam o zi libertatii de miscare si jocurilor, asa ca... inarmati-va cu pofta mare de fuga!