Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise si gratuite la Gabriela Szabo RUNFEST, Bistrita!

31.03.2017 Gabriela Szabo RUNFEST

Primavara, in luna florilor, toti bistritenii, dar si locuitorii judetelor vecine sunt invitati sa isi manifeste pasiunea pentru miscare in aer liber si sa simta atmosfera energizanta a competitiei sportive la cea de a XII-a editie a evenimentului Gabriela Szabo RUNFEST. Pe 6 mai 2017, Bistrita va fi animata de sute de voci de sportivi amatori, dar si de sustinatorii lor care vor lua startul in 12 curse de alergare in cadrul evenimentului, la care le va fi alaturi si ii va sustine Gabriela Szabo, campioana olimpica si mondiala in atletism.
 
Asa cum este traditia, la acest concurs din orasul natal al celebrei atlete, inscrierile la cursele de alergare sunt gratuite. Pentru eveniment este alocata o limita maxima de 1.000 de locuri. La atingerea acestui numar, competitia va fi considerata inchisa si nu se vor mai putea realiza inscrieri. 
 
Gabriela Szabo RUNFEST ofera curse variate, atat pentru copii si juniori, cat si pentru adulti pe distante de: 2 km, 4 km si 10 km. Noutatea acestui an este marirea traseului pentru participantii cu varste de minim 18 ani impliniti de la 8 la 10 km, pentru a le stimula pofta de miscare. Traseul este conceput sub forma unei bucle de 2 km si concurentii vor trebui sa parcurga in alergare una sau mai multe ture in functie de cursa aleasa.
 
In alergare, participantii vor avea ocazia sa descopere cladiri importante si locuri pline de istorie, traseul fiind desenat prin inima orasului Bistrita. La start se va afla Gabriela Szabo, ambasadorul competitiilor RUNFEST.
 
„Lansez invitatia tuturor de a participa la acest eveniment, atat bistritenilor, cat si locuitorilor altor judete, copiilor, adolescentilor, parintilor si bunicilor. Fie ca se aliniaza la Start si aleg sa isi testeze abilitatile in curse, fie ca vin sa sustina concurentii, ii asteptam sa se bucure de aceasta atmosfera frumoasa si sa ne arate ca iubesc viata activa. Este o oportunitate de a face miscare, de a simti emotia competitiei, de a avea satisfactia trecerii liniei de Finish, de a zambi larg de pe podium, iar de toate acestea imi doresc sa aiba parte cat mai multi tineri din tara noastra. Imi doresc sa constientizeze de la varste fragede cat este de important sa fii activ, sa te mentii sanatos, sa ai o educatie buna, astfel incat sa te poti bucura din plin de toate momentele si sansele vietii, inclusiv de o cariera de campion, daca aceasta reprezinta visul lor. Voi fi la Start sa le ofer incurajari, sa le impartasesc din experienta mea, sa le arat ca pasiunea pentru alergare poate sa ajunga la cote inalte atat timp cat iti doresti din toata fiinta si lupti pentru aceasta”, a declarat campioana olimpica si mondiala Gabriela Szabo.
 
Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, avand ca parteneri tehnici Fundatia PROAM Events si MPG, in colaborare cu Asociatia Judeteana de Atletism Bistrita-Nasaud. 
 
Asadar, va recomandam sa va creati un cont gratuit pe www.runfest.ro, in cazul in care nu sunteti membri, apoi sa va logati si sa selectati concursul Gabriela Szabo RUNFEST, din 6 mai 2017, si sa va inscrieti la cursa potrivita categoriei de varsta in care va aflati. Inscrierile in competitie sunt deschise pe pagina evenimentului si se fac exclusiv online pana pe 4 mai 2017, inclusiv. Va tinem la curent cu informatiile si pe pagina Facebook RUNFEST
 
Va asteptam la Start cu pofta mare de alergare!