Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise la URBATLON, provocarea electrizanta a verii!

27.04.2016 URBATLON Bucuresti
Foto: Marius Furceanu
Cea de a III-a editie a mega aventurii urbane ce va provoaca spiritul de sportiv dar si pofta de distractie, URBATLON, vine cu o formula exploziva menita sa va ofere o experienta de neuitat!
 
Pe 11 iunie 2016, toti pasionatii de miscare care vor sa isi depaseasca limitele sunt asteptati la Arena Nationala sa ia parte la o super cursa cu obstacole, distractive si pline de adrenalina. 
 
Provocarea acestei editii a URBATLON este de a strabate in alergare un traseu de numai 5 kilometri si de a trece prin 9 probe atletice gandite sa va energizeze corpul si spiritul. Evenimentul este accesibil tuturor amatorilor de miscare, indiferent de abilitati, iar pe parcurs veti gasi tot felul de tips & tricks care va vor ajuta sa depasiti cu bine toate probele si sa ajungeti la Finish.
 
Inscrierile se realizeaza online pe www.runfest.ro, in pagina dedicata evenimentului, si sunt deschise pana pe 8 iunie, inclusiv.
 
Grabiti-va sa va rezervati un loc la startul aventurii urbane cu pretul minim de participare, de 55 lei, valabil pana pe 15 mai! Pentru inscrieri click aici.
 
Lansam provocarea unei mega editii URBATLON!