Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise la RUNFEST: Fuga pe ulita!

5.10.2017 Fuga pe Ulita

Toti ne aducem aminte cu drag de vremurile copilariei, cand ne-am bucurat din plin de libertatea de miscare si am zburdat fara griji pe ulite si prin natura. Pe 25 noiembrie 2017 dorim sa reinviem acele momente dragi si sa va oferim o experienta inedita, care sa combine in mod inspirat amintirea acelor ani cu pasiunea pentru miscare si cu traditiile romanesti.
 
Sub titulatura Fuga pe ulita, eveniment din seria RUNFEST, sustinut de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti, in calitate de partener oficial, va invitam sa va bucurati de o portie sanatoasa de alergare, combinata cu diverse provocari la joaca si multe surprize frumoase. 
 
Toata povestea este pusa la cale in parcul Herastrau, pe un traseu unic de 5 kilometri, deschis tuturor participantilor indiferent de abilitati, incepand de la varsta de 6 ani. Startul se da din zona Peluza „Roaba de cultura” din fata resaurantului Pescarus, Parcul Herastrau.
 
Inscrierile sunt deschise si se fac online pe pagina evenimentului de pe www.runfest.ro. Pana duminica, 15 octombrie inclusiv, beneficiati de taxa minima de participare in valoare de 75 lei, iar pentru acces direct click aici.
 
Va asteptam la RUNFEST - Fuga pe ulita cu o cursa de alergare distractiva si inedita!