Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ghidul de participare, util tuturor concurentilor

4.05.2017 Gabriela Szabo RUNFEST

Pentru ca experienta voastra din 6 mai 2017 la Gabriela Szabo RUNFEST, concurs organizat de Primaria Municipiului Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, sa fie cat mai placuta am pregatit "Ghidul de participare", un document pe care va invitam sa il cititi!

Veti afla toate detaliile utile legate de zona de Start/Finish, asezarea la linia de Start si traseu, precum si despre serviciile oferite in cadrul evenimentului. Documentul il puteti gasi pe pagina dedicata competitiei Gabriela Szabo RUNFEST, in coloana din dreapta, sau il puteti accesa direct prin click aici.

Zona de Start/Finish a evenimentului se afla amplasata in centrul orasului, in fata sediului Primariei Municipiului Bistrita, in apropierea Bisericii Evanghelice, iar concurentii vor avea ore diferite de start, in functie de traseul pe care vor alerga. Primele curse vor avea loc la ora 10:00, iar plecarea se va face de la arcada pe care scrie numele concursului Gabriela Szabo RUNFEST, amplasata pe str. Dornei. Pentru a vedea harta locatiei click aici.

Va rugam sa consultati programul concursului si sa va alocati timp suficient pentru a ajunge la eveniment cu 30-40 de minute inainte de ora de Start anuntata pentru cursa voastra! 

Va asteptam la Start si va dorim mult succes la cursele din Bistrita!