Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ghidul de participare la RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon

24.08.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon
Foto: Cristian Paunica

Evenimentul din ultimul weekend de vara, din seria RUNFEST, ofera 32 de curse de alergare duminica, 28 august, in padurea Baneasa.

La RUNFEST FOX TRAIL Half Marathon, sustinut de Barilla si prezentat de Persil, vor avea loc 2 starturi, astfel incat participantii sa se bucure de ture de alergare confortabile si experiente frumoase, mai ales ca cei mici trebuie incurajati sa faca miscare in voie si lasati sa alerge in ritmul propriu.

Asadar, la ora 09:00, copiii cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, inscrisi la KIDS RACES, vor pleca primii in cursa pe traseul de 2,5 km dedicat lor. La ora 10:30, vor lua startul ceilalti participanti inscrisi pe traseele Scurt, Standard si Epic.

Daca sunteti participant la eveniment sau daca va numarati printre persoanele interesate de cursa, veti gasi foarte util Ghidul de participare, un document menit sa raspunda mai multor posibile intrebari legate de concursul din 28 august, de la Baneasa. Documentul il puteti descarca de pe pagina evenimentului sau aveti acces direct prin click aici.

Startul competitiei RUNFEST este localizat langa padurea Baneasa, pe Aleea Privighetorilor, langa Academia de Politie din Bucuresti, la care se poate ajunge usor cu mijloace de transport personale sau in comun, ale RATB. Vedeti aici harta care va arata directia dinspre Bucuresti catre zona de start.

Ultima zi de inscriere in eveniment este miercuri, 24 august a.c., iar pentru acces click aici.

Pentru alte intrebari, asteptam mesajele voastre la adresa de e-mail runfest@mpg.com.ro.

Va asteptam la start pentru a va bucura de super curse RUNFEST!