Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Discount special oferit de Running Warehouse Europe in luna mai

18.05.2016 URBATLON Bucuresti

Running Warehouse Europe, cel mai mare magazin online din Europa de echipamente si accesorii sportive destinate alergatorilor, ofera comunitatii RUNFEST ocazia de a beneficia de nenumarate oferte si reduceri speciale.

Toti membrii RUNFEST au acum la dispozitie un voucher de reducere pe care il pot utiliza la cumparaturile online efectuate pe platforma Running Warehouse Europe. Voucherul contine un cod de discount de 15% valabil pana la cumparaturile efectuate pana la finalul lunii mai 2016.

Pentru a beneficia de acest discount special si a va bucura de ofertele la produsele sportive oferite de Running Warehouse Europe tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati click aici, sa alegeti echipamentele sau accesoriile dorite, iar in momentul platii va rugam sa introduceti codul exact asa cum este scris pe voucherul oferit. Codul de reducere valabil pana la 31 mai 2016 este: RUNFEST15.

Running Warehouse Europe este divizia europeana a Running Warehouse din Statele Unite ale Americii (SUA). Cu peste 30 de branduri, oferte exclusive, transport maritim de zi, transport gratuit pentru comenzile de peste 100 € pentru clientii romani, cu perioada de returnare a produselor in 30 zile pentru transportul maritim, cu garantia pretului redus si un website si un serviciu pentru clienti disponibil in 5 limbi straine, Running Warehouse Europe ofera o experienta de shopping unica pentru toti alergatorii pasionati. 

Spor la cumparaturi si la sport!