Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Curse de alergare, desenate in inima Bistritei

31.03.2017 Gabriela Szabo RUNFEST

Pe 6 mai e deschisa tuturor invitatia la miscare in Bistrita. La Gabriela Szabo RUNFEST sunt invitati sa concureze gratuit alergatori atat din oras si din regiune, cat si din cele vecine judetului Bistrita-Nasaud. Cea de a XII-a editie a competitiei cu traditie ofera curse adaptate tuturor pe trasee gandite sa strabata centrul Bistritei si sa ofere participantilor ocazia de a descoperi si atractiile orasului. 
 
Zona de Start/Finish a competitiei va fi situata in apropiere de statuia lui Andrei Muresanu. Traseul, conceput de membrii echipei MPG impreuna cu antrenorul emerit Zsolt Gyöngyössy, se desfasoara in zona centrala a orasului, trecand pe langa cladiri cu semnificatie speciala pentru bistriteni: Biserica Evanghelica, sediul Primariei Municipiului Bistrita, sediul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Colegiul National Andrei Muresanu, Colegiul National Liviu Rebreanu si Complexul Sugalete. 
 
Noutatea acestui an este cresterea cu doi kilometri a celui mai lung traseu, de la 8 la 10 kilometri.
 
„La ultimele editii ale acestui eveniment organizat sub numele de <<Gabriela Szabo RUNFEST>>, pe care l-am integrat intr-o platforma moderna de competitii de alergare urbana sau in natura ce atrag mii de participanti anual, am dorit sa oferim bistritenilor un concurs la un standard de organizare ridicat, la care sa ia parte amatori de sport din intreaga tara. Cu fiecare editie am imbunatatit formatul, iar publicul a raspuns pozitiv. Este momentul sa lansam noi provocari participantilor si sa le testam abilitatile printr-o proba de 10 kilometri, care sunt convins ca ii va impulsiona si motiva pe multi dintre ei”, a explicat Zsolt Gyöngyössy.
 
Astfel, in functie de categoria de varsta si gen, concurentii pot alege urmatoarele trasee:
- 2 km – copii si juniori, masculin si feminin, pe categorii de varsta 10-11 ani, 12-13 ani si 14-15 ani;
- 4 km – juniori, masculin si feminin, cu varsta cuprinsa intre 16 si 17 ani; cursa Open, masculin si feminin, pentru participantii care au implinit minim 18 ani;
- 10 km - cursa Open, masculin si feminin, pentru participantii cu varsta de minim 18 ani.
 
Locurile sunt limitate la un numar de 1.000 de participanti, evenimentul fiind sustinut de Primaria Municipiului Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud. Inscrierile in competitie sunt gratuite si deschise si se fac exclusiv online pana pe 4 mai 2017, inclusiv, www.runfest.ro.
 
Toate probele vor fi premiate, in functie de trasee si pe categorii de gen, respectiv masculin si feminin. Premiile in bani vor fi acordate de catre Primaria Municipiului Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud castigatorilor curselor Gabriela Szabo RUNFEST. Mai multe detalii despre premii puteti gasi aici.
 
Va uram spor la antrenamente si ne vedem pe 6 mai la Start!