Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Crosul din Baneasa, o editie de succes cu sprijinul sponsorilor si al partenerilor

1.09.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Pasiunea pentru miscare in natura a fost cu siguranta demonstrata la cote inalte pe 28 august, la crosul  RUNFEST - Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, sustinut de Barilla si prezentat de Persil, pentru ca ne-am bucurat sa vedem sute de zambete largi, atat la start cat si dupa linia de finish.

Ziua a fost plina de energie, voie buna, adrenalina, dar si de surprize si multa distractie. Cei mai rapizi participanti au fost rasplatiti cu premii generoase, in total 96 de concurenti ocupand podiumurile competitiei RUNFEST - Bucharest FOX TRAIL Half Marathon. Premiile au fost acordate cu sprijinul sponsorilor World Class, Nomasvello, Running Warehouse Europe, Herbalife, GoldNutrition, Ice Power si Isostar, la care s-au adaugat sticle de sampanie acordate concurentilor adulti, medalii de podium si diplome.

RUNFEST - Bucharest FOX TRAIL Half Marathon a fost sustinut de Barilla si prezentat de Persil si s-a desfasurat cu sprijinul sponsorilor oficiali Isostar, Herbalife, World Class, Wim Bosman, al sponsorilor evenimentului Carrefour, iNES Group, Ciuc Natur Radler, GoldNutrition, Health Advisors, Nomasvello, Ice Power, Gustare Nevinovata si Toortitzi. Partenerii evenimentului au fost Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Urban, ProENERG, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, Asociatia Club Sportiv „ZSOLT GYONGYOSSY, educatie prin sport” si Romsilva. La eveniment RUNFEST a sustinut campania “Doneaza o sansa la viata!, organizata de catre Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice (RNDVCSH).                                                                              

Ne ajuta in permanenta sa comunicam si sa va informam Kiss FM, radioul numarul 1 din Romania, partener media oficial al RUNFEST, impreuna cu eJobs, partener de recrutare si campionul in recrutarea online din tara, alaturi de Inga Media si Libertatea, cu statutul de parteneri media principali, precum si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Asociatia Ro Club Maraton, Biciclistul, Revista Alerg.ro, Orasulm.eu, Revista Running Mag, IReporter, 4RUN, Edu-news, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, Sportpici, Insport, SportsPlanner, blogurile 188bmp.com, Chineata.ro, Carmenalbisteanu.ro, 6pack.ro, 36fit.com, BikeFm.ro si agentia de bloggeri Kooperativa 2.0.

Albumele foto si filmul oficial realizate la RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon au fost publicate pe Facebook RUNFEST. Filmul competitiei il puteti gasi si pe Youtube.com si il puteti viziona direct prin click aici.

Va multumim tuturor pentru participare, implicare si pentru contributia la o editie de succes a crosului din Baneasa!