Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Concurs alimentat cu inspiratie de Gusturi romanesti by Mega Image

5.10.2017 Fuga pe Ulita

Toti cei care doresc sa profite de o atmosfera deosebita, impletita cu amintiri din copilarie, traditii si gusturi autentice si sa profite de o cursa frumoasa de toamna in aer liber, sunt invitati la a 2-a editie a evenimentului Fuga pe ulita, sustinut cu mandrie si in acest an de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti.
 
Concursul este deschis oricarui alergator, incepand cu varsta de 6 ani, si ofera un pachet de start atractiv, cat si servicii la standardul competitiilor RUNFEST, coordonate de MPG, cu sustinerea partenerului oficial Mega Image. Inscrierile sunt deschise pana pe 23 noiembrie 2017, inclusiv, si se fac exclusiv online pe pagina evenimentului de pe platforma www.runfest.ro
 
Gusturi romanesti de la Mega Image
Brandul Gusturi romanesti, lansat de Mega Image in 2009, include o gama extinsa de produse realizate dupa retete traditionale, autentice sau recunoscute pentru calitatea si expertiza fiecarei zone a tarii. Produsele Gusturi romanesti sunt fabricate in Romania, obtinute dupa retete ce sunt parte a culturii romanesti sau reprezentative pentru o anumita zona a tarii, obtinute in cele mai multe cazuri printr-un mod de prelucrare traditional si fara adaosuri nespecifice retetei autentice.
 
Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea ce cuprinde in prezent 563 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti. Mega Image isi propune sa le ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.
 
Acceptati invitatia la competitia Fuga pe ulita pentru a va bucurati de miscare, traditii si gusturi romanesti autentice!