Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

CANAH sustine miscarea si viata sanatoasa

7.06.2017 URBATLON Bucuresti

CANAH, cel mai important procesator de seminte de canepa din Europa, s-a alaturat in acest an evenimentului URBATLON, din calendarul RUNFEST. Reprezentantii companiei CANAH considera ca sportul si alimentatia echilibrata sunt elemente esentiale ale stilului de viata modern.

Produsele din seminte de canepa reprezinta surse naturale de nutrienti esentiali, ideale pentru sportivi: proteina completa, acizi grasi polinesaturati Omega 6 si Omega 3, fibre, vitamine si minerale. Acestea sunt o excelenta sursa de proteina vegetala, alternativa la cele din alimentele de origine animala, gen carne, lapte, oua. Datorita calitatilor ei, proteina din semintele de canepa isi gaseste perfect locul in dietele vegetariana, vegana si raw-vegana. Spre deosebire de proteinele din alte surse, proteina de canepa este usor de digerat, non-alergica si nu contine fitoestrogeni, fiind excelenta pentru intretinerea, regenerarea si cresterea masei musculare.

In cadrul celei de a 4-a editii a cursei cu obstacole URBATLON, din 24 iunie 2017, de la Arena Nationala, concurentii vor beneficia de energie suplimentara datorita batoanelor eco vegane, cu diferite arome, oferite de CANAH.

Cu o experienta de 10 ani, CANAH International este singurul procesator integrat de seminte de canepa din Europa. Calitatea deosebita a produselor CANAH este certificata de TÜV Germania, prin ISO 22000:2005 si de OK Kosher. CANAH pune la dispozitia consumatorilor gama Hemp Essentials in doua variante: produse ecologice si conventionale, precum seminte decorticate de canepa, ulei de canepa presat la rece, pudra proteica, fibre si faina de canepa, si o gama variata de batoane ecologice din canepa, disponibile in magazine si online, pe www.canah.ro. Produsele CANAH din seminte de canepa nu contin zahar adaugat, conservanti sau aditivi alimentari. Produsele sunt din ingrediente nemodificate genetic si sunt potrivite si pentru persoanele care au intoleranta la lactoza sau gluten.  

Va asteptam la Start sa va energizam cu produse naturale!