Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Beneficii atractive pentru cei care accepta provocarea URBATLON

27.04.2016 URBATLON Bucuresti
Foto: Cristian Paunica
Toti participantii la URBATLON, editia a III-a, se vor bucura de un pachet competitional si servicii la eveniment menite sa le ofere o experienta frumoasa, alaturi de portiile de miscare si distractie din cadrul cursei cu obstacole. 
 
Pachetul de participare include: tricou personalizat cu emblema URBATLON, numar de concurs si cip unic de cronometrare, medalie de Finisher, un voucher cu discount special oferit de Running Warehouse Europe, un baton energizant de la Isostar, un pachet de Toortitzi si o doza cu bautura Coca-Cola. La finalul evenimentului, fiecare concurent va primi o portie gustoasa si hranitoare de paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Barilla si o doza cu bautura rece Coca-Cola. 
 
Concurentii vor avea acces la mai multe servicii si facilitati disponibile in zona de Start/Finish, in cadrul evenimentului, printre care se numara puncte de alimentare si hidratare dotate cu apa, fructe si glucoza, vestiar, garderoba – pentru bagaje mici (rucsaci), servicii de cronometrare, asistenta medicala si Ambulanta, securitate si sprijin din partea voluntarilor pe traseul de concurs. Totodata, va fi asigurata o zona de relaxare in care participantii si sustinatorii lor vor avea acces la terasa, produse in regim catering si diferite oferte pregatite de sponsorii si partenerii evenimentului.
 
Cursa URBATLON, din 11 iunie, de la Arena Nationala, nu este una competitiva insa participantii vor purta numere de concurs cu cipuri de cronometrare, acestea fiind utile pentru evaluarea performantelor personale si realizarii unui clasament final general.
 
Scopul URBATLON este de a oferi prin sport tuturor amatorilor o experienta inedita, frumoasa si distractiva, la care poate lua parte oricine, indiferent de varsta sau abilitati.
 
Inscrierile la se realizeaza pe www.runfest.ro, pana pe 8 iunie, iar pentru a intra in cursa click aici.
 
Va asteptam sa dam startul aventurii urbane!