Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Beneficiati de taxa minima pana pe 10 iulie

29.06.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Bucharest FOX TRAIL Half Marathon ofera o noua experienta racoroasa iubitorilor de miscare la finalul lunii august. Traseele din Baneasa asteapta sa fie redescoperite de cei care apreciaza cursele de alergare pe teren accidentat cu diferente mici de nivel si, totodata, sa fie cercetate de cei aflati la prima incercare in aceasta padure de la marginea Capitalei.

Inscrierile se fac exclusiv online pe pagina dedicata evenimentului Bucharest FOX TRAIL Half Marathon de pe www.runfest.ro. Taxa minima de participare este de 65 de lei si ofera posibilitatea tuturor alergatorilor sa isi asigure din timp un loc la startul cursei, aceasta fiind valabila de la deschiderea inregistrarilor in eveniment pana pe 10 iulie a.c., inclusiv.

Ulteriror, taxa va creste progresiv: in perioada 11 - 24 iulie va fi 75 de lei, apoi va urca la 85 de lei intre 25 iulie si 21 august, iar in ultimele zile de inscriere, respectiv in saptamana evenimentului va ajunge la 95 de lei. 

Ultima zi de inregistrare la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, precum si de achitare a taxei de participare este 24 august, iar pentru acces direct click aici.

Va asteptam cu o atmosfera frumoasa si pofta de alergare la start pe 28 august!