Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Alergatori din toata tara au concurat la Bistrita

6.05.2017 Gabriela Szabo RUNFEST
Foto: Cristian Dragan

Energie, voie buna, agitatie, concentrare si multa pasiune pentru miscare! Toate aceste emotii au fost manifestate astazi la cea de a XII-a editie a traditionalului concurs de alergare din Bistrita.

Soarele ne-a zambit inca de la primele ore ale zilei in timp ce sute de concurenti se pregateau sa ia startul la competitia Gabriela Szabo RUNFEST, organizata de Primaria Municipiului Bistrita si de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud. Invitatia la miscare in aer liber, cu participare gratuita, a fost acceptata de multi bistriteni, dar si de alergatori din judetele vecine si din alte regiuni din tara.

Astfel ca, pentru cateva ore centrul orasului Bistrita a fost dominat de spiritul si vocile a 1.000 de concurenti, insotiti de prieteni, profesori, antrenori, parinti sau bunici. Si-au manifestat pasiunea pentru miscare pe trei trasee de concurs, de 2, 4 si 10 km, si s-au bucurat de prezenta si incurajarile Gabrielei Szabo, campioana olimpica si mondiala in atletism si ambasador al RUNFEST.

La final, fiecare concurent care a trecut linia de Finish a primit cate o medalie de participare in aplauzele audientei. Castigatorii curselor Gabriela Szabo RUNFEST au fost rasplatiti cu medalii, cupe, diplome si premii in bani oferite de Primaria Municipiului Bistrita si de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud.

Rezultatele concurentilor pot fi verificate online pe platforma de alergare www.runfest.ro.

Le multumim tuturor pentru participare si ii felicitam pentru rezultate!