Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

9 probe super energizante, intr-o cursa fara egal!

9.06.2016 URBATLON Bucuresti

Pe 11 iunie 2016, cea de a III-a editie a cursei cu obstacole URBATLON va provoaca spiritul sportiv prin 9 probe atletice puse intr-un format distractiv si super energizant, pe un traseu de alergare de 5 kilometri in Parcul „Lia Manoliu” din Capitala.

Deschiderea oficiala va avea loc la ora 10:00, participantii fiind invitati pe aleea centrala din fata Arenei Nationale in ritmul de tobe al Balasa Percussion Group. Atat concurentii dar si sustinatorii lor vor putea lua parte la o sesiune dinamica de incalzire, coordonata de Horatiu Dumitrescu,  Personal Training Manager al World Class Romania. Startul va fi precedat de defilarea echipelor companiilor inscrise in competitie, peste 15 companii si cluburi sportive anuntandu-si prezenta, urmate de grupurile de amatori de miscare. Dupa sedinta tehnica, cu ultimele instructiuni legate de cursa, la ora 11:00 vom da startul URBATLON 2016 iar concurentii vor porni in mai multe valuri in aventura urbana. Programul competitiei din 11 iunie poate fi accesat prin click aici.

Echipa MPG si reprezentantii partenerilor de proba la URBATLON 2016 au pregatit in acest an noi surprize, pentru a oferi participantilor ocazia de a explora propriile limite prin alte forme de miscare, pentru a avea parte de si mai multa distractie si de amintiri frumoase de la acest eveniment. Cele 9 probe sunt: Warm-up Check-in by eJobs, la care vor fi puse la incercare rapiditatea si abilitatea participantilor de a strabate culoare inguste formate din garduri, dar si obstacole joase; Labirintul by DPD, unde toti din cursa vor intalni obstacole peste care trebuie fiecare sa sara, iar prin unele sa se tarasca; fiecare concurent isi va testa rezistenta alergand prin parcarea supraetajata si trecand prin cateva probe de fitness la atelierele Work & Fun by World Class; toti vor putea descoperi grandoarea stadionului la proba Asaltul Arenei by MPG; odata cucerit ringul Arenei e timpul sa... Jump & Fun by Toortitzi, unde concurentii vor fi intampinati chiar de simpaticul elefant Manole; saltul sprinten si talentul la escalada vor fi utile tuturor pentru ca lansam noi provocari la Blocaj in trafic by Kiss FM; urmeaza o sesiune de shopping inedita, in care toti concurentii vor trebui sa parcurga rapid, cu un carucior de cumparaturi, raioanele cu rafturi pline cu produse la proba Run for Shopping by Carrefour; participantii vor fi invitati la o runda de joaca la Speedy joy by SPRINTEN, in care vor escalada obstacole gonflabile, se vor rostogoli si se vor da pe tobogan, iar astfel 5 copii cu deficiente locomotorii, sustinuti de proiectul umanitar SPRINTEN, sunt ajutati sa faca kinetoterapie; pe ultima suta de metri a cursei se intra in proba Happy Moves by Coca-Cola, iar fiecare concurent va alerga manevrand o minge, va face dribling si va da un sut la poarta, se va racori in picina cu spuma si va trece victorios linia de Finish! 
 
Va invitam sa urmariti toate noutatile pe pagina dedicata cursei cu obstacole la urmatorul link: http://www.runfest.ro/ro/probe-urbatlon-2016.
 
Ne vedem cu pofta maxima de distractie la startul URBATLON 2016!