Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

9 probe de foc intr-o cursa super energizanta si distractiva

27.04.2016 URBATLON Bucuresti
Foto: Ana Dumbara
Echipa MPG a pregatit noi surprize pentru toti cei care doresc sa aiba parte de cateva ore de miscare si distractie la super aventura urbana din 11 iunie. La cea de a III-a editie a cursei cu obstacole URBATLON va asteapta o experienta inedita, menita sa va puna la incercare corpul, mintea si spiritul, si sa va ofere doze triple de energie si distractie!
 
Pe un traseu de 5 kilometri desfasurat pe inelul exterior al Arenei Nationale din Bucuresti sunt construite 9 probe super antrenante prin care va trebui sa treceti, iar distanta dintre acestea se parcurge in alergare.
 
Veti incepe cursa printr-un slalom rapid la Warm-up Check-in by eJobs, apoi veti avea o misiune de indeplinit in Labirintul by DPD, dupa care veti trece prin mai multe teste de rezistenta la atelierele energizante Work & Fun by World Class Romania. Forta si agilitatea vor fi probate in zona de bare la inaltime insa, cu ajutorul unor tips & tricks, veti trece cu bine pentru ca... Show must go on si veti fi gata de Asaltul Arenei by MPG, o proba ce va cheama sa descoperiti grandoarea stadionului. Daca ati cucerit ringul Arenei si v-ati lasat patrunsi de spiritul marilor evenimente sportive, acum e timpul sa... Jump & Fun by Toortitzi. Saltul sprinten va fi de folos si la Blocaj in trafic by Kiss FM, apoi urmeaza o proba de escaladare si de testare a indemanarii voastre la Piramida by Carrefour. Sunteti pe ultima suta de metri si trebuie sa ii dati zor pentru ca va asteapta un final plin de surprize cu Happy Moves by Coca-Cola!
 
Cum orice aventura este mai frumoasa daca este traita alaturi de persoanele dragi, fie ca vorbim de familie, prieteni sau colegi, va lansam provocarea de a va depasi limitele, de a mobiliza gasca si de a veni alaturi de noi pentru a va bucura de portii uriase de distractie la Arena Nationala!
 
Grabiti-va sa va rezervati un loc la startul aventurii urbane cu pretul minim de participare, de 55 lei, valabil pana pe 15 mai! Inscrierile se realizeaza pe www.runfest.ro, pana pe 8 iunie, iar pentru a intra in cursa click aici. Varsta minima de participare este de 12 ani.
 
Va asteptam cu un cocktail exploziv de energie la URBATLON!