For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Create account
Loading ...
Rule book Download PDF

Competitie sustinuta cu inspiratie de Gusturi romanesti by Mega Image

5.09.2018 Fuga pe Ulita

Alergatorii care doresc sa profite de o atmosfera deosebita, impletita cu amintiri din copilarie, traditii si gusturi autentice si sa profite de o cursa placuta in natura in plina toamna, sunt invitati la a 3-a editie a evenimentului Fuga pe Ulita, sustinut cu mandrie si in acest an de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti.
 
Concursul este deschis oricarui alergator, incepand cu varsta de 6 ani, si ofera un pachet de start atractiv, cat si servicii la standardul competitiilor RUNFEST, coordonate de MPG, cu sustinerea partenerului oficial Mega Image. Inscrierile sunt deschise pana pe 25 octombrie 2018 inclusiv si se fac exclusiv online pe pagina evenimentului de pe platforma www.runfest.ro
 
Gusturi romanesti
Brandul Gusturi romanesti, lansat de Mega Image in 2009, include o gama extinsa de produse realizate dupa retete traditionale, autentice sau recunoscute pentru calitatea si expertiza fiecarei zone a tarii. Produsele Gusturi romanesti sunt fabricate in Romania, obtinute dupa retete ce sunt parte a culturii romanesti sau reprezentative pentru o anumita zona a tarii, obtinute in cele mai multe cazuri printr-un mod de prelucrare traditional si fara adaosuri nespecifice retetei autentice.
 
Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea ce cuprinde in prezent 630 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti. Mega Image isi propune sa le ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.
 
Nu uitati sa va bifati in calendar cursa Fuga pe ulita, pentru a va bucura de miscare, traditii si gusturi romanesti autentice!