For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Create account
Loading ...
Rule book Download PDF

Atmosfera de concurs va fi una speciala

5.09.2018 Fuga pe Ulita

Fuga pe Ulita, eveniment din seria RUNFEST 2018, sustinut de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti, in calitate de partener oficial, va da ocazia sa va manifestati pasiunea pentru miscare intr-un mod inedit si distractiv, in parcul Herastrau.
 
In zona de Start a evenimentului veti descoperi o atmosfera plina de voie buna si veselie, in care firul povestii se va impleti cu motive, traditii si Gusturi romanesti.
 
In kit-ul de Start toti concurentii inscrisi vor descoperi urmatoarele elemente: un tricou tehnic imprimat cu emblema RUNFEST - Fuga pe Ulita, sustinut de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti, cu un design original, inspirat din motive populare; numar de concurs; turta dulce oferita de Gusturi romanesti; alte produse oferite de sponsorii si partenerii evenimentului. Toti cei care vor incheia cursa vor fi rasplatiti si cu medalia de Finisher. Tot la finalul cursei participantii vor primi o portie cu paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos de rosii Barilla, sau o portie de fasole cu ciolan de porc, in functie de ceea ce au bifat in momentul inscrierii in eveniment. Totodata, concurentii adulti se vor putea delecta, in zona de relaxare, cu un pahar cu vin fiert, pe care il vor primi dupa ce au terminat cursa.
 
Participantii la competitie vor beneficia de serviciile standard oferite de echipa MPG la concursurile RUNFEST: amenajarea zonei de Start/ Finish; punct de informatii; marcarea traseului; puncte de alimentare si hidratare; comunicatii si interventii de urgenta; asistenta medicala si ambulanta; vestiar si garderoba; ajutor oferit de voluntari pe traseu si in zona de Start/ Finish; diferite oferte din partea sponsorilor si partenerilor; film oficial si fotografii ale concursului; muzica si MC pe durata evenimentului.
 
Inscrierile la concursul RUNFEST - Fuga pe Ulita, sustinut de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti, sunt deschise si se fac online pe pagina evenimentului de pe www.runfest.ro. Pana marti, 18 septembrie inclusiv, beneficiati de taxa minima de participare in valoare de 79 lei; pentru acces direct click aici.
 
Pentru o atmosfera deosebita si Gusturi Romanesti, va asteptam la RUNFEST - Fuga pe Ulita!