Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont

Termenii si Conditiile de Utilizare ale serviciilor site-ului runfest.ro

Actualizat la 24 Feb. 2016

Site-ul RUNFEST ( http://www.runfest.ro ) este produs si administrat de catre Media Production Group („MPG”), fiind dedicat tuturor alergatorilor amatori din Romania, indiferent de varsta, sex sau nivel de abilitati (restrictii privind varsta minima care permite accesul in site pot sa fie aplicate prin Regulamentul general). Site-ul constituie suportul informational pentru competitiile si evenimentele organizate sub egida sistemului RUNFEST („Sistemul”), oferind un mecanism de inscriere in Sistem a alergatorilor amatori, o modalitate de autoevaluare a nivelului de abilitati (nivel competitional), o baza de date continand alergatorii inregistrati in sistem, paginile personale ale acestora, o structura de informare privind competitiile programate in calendarul competitional al anului in curs asa cum au fost acestea anuntate de catre organizatori, un mecanism de raportare a rezultatelor inregistrate in competitiile din cadrul Sistemului, un algoritm de calcul al punctajului individual al fiecarui alergator inregistrat si clasamente nationale rezultate in baza acestor punctaje (denumite in mod colectiv „Serviciile”).

Utilizarea Serviciilor este guvernata de o serie de reguli ce trebuie respectate de catre toti utilizatorii site-ului. Acest document constituie Acordul privind Termenii si Conditiile de Utilizare (“Acordul”) si stabileste termenii legali de utilizare de catre dumneavoastra a Serviciilor oferite de site-ul RUNFEST.

Odata ce folositi Serviciile, sunteti de acord cu prevederile Acordului si sa fiti raspunzator de respectarea acestora, fie ca sunteti un simplu „Vizitator” (ati intrat pe site fara a va inregistra) sau un „Utilizator” (v-ati inregistrat in sistem si aveti cont si pagina personala).

Inregistrarea in sistem este necesara pentru a avea acces la toate functionalitatile site-ului si toate Serviciile. Procedura de inregistrare poate fi incheiata de catre un Utilizator potential numai dupa ce acesta a consimtit explicit privind respectarea Acordului. In cele ce urmeaza, termenul de ”utilizator” cuprinde atat Utilizatorii cat si Vizitatorii. Aveti dreptul de a folosi serviciile site-ului RUNFEST (indiferent daca accesul dumneavoastra la site sau utilizarea acestuia este intamplatoare sau cu intentie) numai daca acceptati sa respectati legislatia relevanta si acest Acord. De aceea va rugam sa cititi acest Acord cu atentie.

Daca nu sunteti de acord cu prevederile Acordului trebuie sa parasiti site-ul si sa incetati folosirea Serviciilor. Orice acces efectuat ulterior de dumneavoastra la site va fi considerat ca fiind o acceptare a termenilor si conditiilor prezentate in continuare.

Orice incalcare a prezentului Acord permite administratorului MPG sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera sa discretie) accesul utilizatorului in cauza, pe perioada nedeterminata.

Nici un utilizator nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Acordului faptul ca nu stia de existenta acestuia. MPG isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Acord pe pagina principala a site-ului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.

MPG poate modifica din cand in cand prevederile Acordului si astfel de modificari devin efective odata cu postarea lor pe site. Sunteti de acord ca astfel de modificari ale Acordului sa va fie opozabile oricand folositi serviciile site-ului ulterior postarii lor pe site. De aceea este important si MPG va recomanda sa revedeti acest Acord in mod regulat pentru a va asigura ca sunteti la curent cu eventualele modificari aparute.

1. Valabilitate

Acest Acord este valabil si isi exercita efectele atat timp cat utilizati Serviciile sau sunteti Utilizator. MPG va poate suspenda sau rezilia drepturile de Utilizator sau va poate restrictiona accesul la Servicii in conditiile indicate in acest Acord.

Drepturile de Utilizator raman valabile atat timp cat contul dumneavoastra RUNFEST este valid. Odata cu expirarea contului, inceteaza automat si accesul dumneavoastra la contul personal, desi acesta nu este inchis. Odata ce drepturile dumneavoastra de Utilizator au fost suspendate prin expirarea contului, sunteti de acord sa nu mai transmiteti mesaje unor Utilizatori solicitand unui alt Utilizator sa o faca in numele dumneavoastra.

2. Inregistrare, parola si responsabilitati

Accesul ulterior la contul dumneavoastra respectiv pagina personala se va face prin e-mailul personal si parola. Sunteti in totalitate raspunzatori de pastrarea confidentialitatii parolei dumneavoastra. Va recomandam in mod expres sa nu divulgati nimanui parola dumneavoastra. Este de asemenea recomandabil sa inchideti sesiunea de lucru in browserul internet utilizat, in special in cazul accesarii internetului dintr-un loc public. MPG nu va va solicita niciodata parola printr-un e-mail sau orice alt mesaj nesolicitat de dumneavoastra.

Sunteti de acord sa nu folositi in nici o situatie contul, codul personal de identificare RUNFEST sau parola unui alt Utilizator si sa nu va divulgati parola catre o terta parte. Sunteti de acord sa informati MPG de indata ce suspectati orice utilizare neautorizata a contului dumnevoastra sau acces la parola dumneavoastra. De asemenea, sunteti singura persoana responsabila de utilizarea efectiva si modul in care este utilizat contul dumneavoastra.

Din pacate, nu exista o siguranta de 100% in ceea ce priveste transmisia de date prin internet. Prin urmare, in ciuda eforturilor noastre de a proteja informatiile personale, MPG nu poate asigura sau garanta in vreun fel securitatea transmisiilor de informatii. In acest sens, confirmati faptul ca transmisia catre site a tuturor informatiile se realizeza pe riscul dumneavoastra.

3. Proprietate intelectuala

Continutul si designul site-ului RUNFEST, impreuna cu toate celelalte informatii legate sau generate de acest site pe care vi le-am putea transmite prin e-mail sau alte cai, inclusiv stiri, rezultate, clasamente, informari, etc., impreuna cu modalitatea de inregistrare si prelucrare a informatiilor, inclusiv algoritmul de calcul al punctajului personal si generare a clasamentelor apartin MPG sau colaboratorilor sai si sunt protejate prin drepturile de autor. Utilizarea neautorizata a informatiilor sau elementelor grafice legate de sau incluse pe site este interzisa, in absenta acordului explicit in scris din partea MPG.

4. Restrictionarea utilizarii comerciale a informatiilor

Site-ul RUNFEST este destinat pentru utilizarea exclusiva de catre alergatorii amatori inregistrati in sistemul RUNFEST si in acest sens nu poate fi folosit in legatura cu orice actiuni cu caracter comercial, cu exceptia acelora ce sunt expres agreate si permise de catre MPG. Utilizarea ilegala si/sau neautorizata a Serviciilor site-ului, inlcuzand colectarea de coduri de utilizator si/sau adrese de e-mail ale Utilizatorilor prin mijloace electronice sau de alta natura in scopul transmiterii de mesaje nesolicitate avand caracter comercial, sau conectarea neautorizata printr-un link la site sunt intezise.

Reclame comerciale, linkuri si orice alte forme de solicitare pot fi eliminate de pe paginile personale ale Utilizatorilor fara vreun avertisment din partea MPG si pot conduce la restrangerea sau eliminarea accesului la Servicii pentru Utilizatorul gasit in culpa. MPG are dreptul sa declanseze actiune in justitie impotriva oricarei utilizari ilegale sau neautorizate a Serviciilor.

5. Continut postat de Utilizatori pe site

Site-ul permite Utilizatorilor sa posteze poze si sa transmita catre alti Utilizatori prin intermediul site-ului diverse informatii in format text, inclusiv link-uri sau alte materiale (denumite in mod colectiv „Continut”). Pozele trebuie sa fie relevante si sa se conformeze anumitor caracteristici tehnice (descrise pe site), iar Continutul nu trebuie sa fie ofensator, ilegal sau sa aduca atingere drepturilor, sa vatameze sau sa constituie o amenintare pentru Utilizatorii carora le este adresat, in caz contrar MPG poate sterge astfel de poze sau Continut la libera sa decizie. Cu toate acestea, MPG nu-si asuma nicicum responsabilitatea monitorizarii Serviciilor in ceea ce priveste pozele, Continutul sau comportamentul neadecvate ale Utilizatorilor.

Prin trimiterea mesajelor catre alti Utilizatori si atasarea pozelor de catre dumneavoastra pe site sunteti de acord ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi site-ul si/sau MPG pentru orice dauna, paguba sau costuri ce apar ca urmare a atasarii, transmiterii sau referintei de catre dumneavoastra a unui Continut ce incalca prevederile de mai sus.

Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele primite prin cadrul sistemului intern de mesagerie sau prin afisarea pozelor de pe profilul personal al alergatorilor:

- In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin trimiterea de mesaje pe site-ul RUNFEST, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.

- Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj primit prin intermediul sistemului intern de mesagerie, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

6. Activitati interzise

Pe site-ul RUNFEST urmatoarele activitati ale Utilizatorilor sunt strict interzise:

a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi Utilizator). Descoperirea de catre administratorul site-ului a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clone si suspendarea pe o perioada nedeterminata a contului principal.

b. prin intermediul sistemului de mail intern site-ului, atacul la persoana, jignirea sub orice forma a Utilizatorilor site-ului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportamentul abuziv, ofensator, amenintator sau defaimator, transmiterea de informatii ce se stiu ca fiind false, inducand in eroare sau care promoveaza activitati ilegale.

c. transmiterea de informatii, fisiere etc. catre Utilizatori cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul site-ului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Media Production Group nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul site-ului, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

d. trimiterea aceluiasi mesaj in mod repetat si abuziv sau trimiterea de mesaje similare catre mai multi Utilizatori ("flood").

e. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor Utilizatori, chiar daca este facuta prin intermediul sistemului intern de mesagerie, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, etc;

f. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la Utilizatori, solicitarea de la alti Utlizatori a informatiilor personale de identificare sau a parolei in scopuri comerciale sau ilegale, utilizarea contului, parolei sau paginii personale a unui alt Utilizator. MPG isi rezerva dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul site-ului sau incetarea calitatii de Utilizator a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, MPG poate denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

7. Limitarea raspunderii

Informatiile si Serviciile la care aveti acces prin intermediul site-ului RUNFEST pot contine erori si pot inregistra perioade de intrerupere a functionarii. MPG nu este raspunzator pentru continut inexact sau intreruperi in functionare, indiferent daca acestea sunt cauzate de Utilizatori sau orice echipament sau functionare defectuoasa a Serviciilor.

MPG furnizeaza informatiile si Serviciile disponibile pe acest site in starea lor „asa cum exista”, fara nici o alta garantie suplimentara. Orice garantii exprese si orice garantii implicite, incluzand garantia ca Serviciile ar servi un anume scop, sunt respinse la limita maxima permisa de lege. MPG nu raspunde si nu va fi tinuta raspunzatoare in nici un fel de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice daune, pagube sau costuri rezultand din utilizarea de catre dumnevoastra a Serviciilor, chiar daca MPG a fost informata de posibilitatea producerii unor astfel de daune.

8. Forta majora

MPG si colaboratorii si afiliatii sai nu pot fi tinuti raspunzatori pentru nici o intarziere sau functionare defectuoasa produse direct sau indirect de catre cauze asupra carora MPG nu are nici o influenta. Acestea includ, fara a fi insa limitate la: functionarea defectuoasa a echipamentelor tehnice utilizate de MPG si site, intreruperea legaturii la internet sau a conexiunii telefonice, virusi informatici, acces neautorizat la sistemul MPG, erori de operare, greva, etc.

9. Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa nu tineti respunzatori MPG, impreuna cu angajatii, managementul si actionarii sai, in legatura cu orice pretentie sau solicitare (incluzand comisioanele rezonabile ale avocatilor) venita din partea unei terte parti, rezultata din sau in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a sistemului intern de mesagerie al site-ului, incalcarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor Acordului, sau incalcarea oricaror drepturi de proprietate intelectuala efectuata de la calculatorul dumneavoastra. MPG isi rezerva dreptul, pe costul sau, de a-si asigura apararea si controlul exclusive asupra oricarei chestiuni care altfel ar constitui obiectul despagubirii din partea dumneavoastra.

10. Legea aplicabila

Acest Acord, drepturile si obligatiile impuse de acesta, si toate efectele juridice produse de acest Acord vor fi intepretate in baza si guvernate de catre legea romana. Legea din Romania va guverna toate aspectele ce nu au fost prevazute de acest Acord. Orice disputa in legatura cu acest Acord va fi deferit instantelor judecatoresti competente din Romania.