Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Inscrieri deschise la un concurs inedit RUNFEST: Fuga pe ulita!

29.09.2016 Fuga pe Ulita

Toti ne aducem aminte cu drag de vremurile copilariei, cand ne-am bucurat din plin de libertatea de miscare si am zburdat fara griji pe ulite si prin natura. Pe 19 noiembrie 2016, dorim sa reinviem acele momente dragi si sa va oferim o experienta inedita, care sa combine in mod inspirat amintirea acelor ani cu pasiunea pentru miscare si cu traditiile romanesti.

Sub denumirea Fuga pe ulita, cel mai nou eveniment din seria RUNFEST, sustinut de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti, in calitate de partener oficial, va invita sa va bucurati de o portie sanatoasa de alergare combinata cu diverse provocari la joaca si multe surprize frumoase. 

Toata povestea este pusa la cale in parcul Herastrau, pe un traseu unic de 5 kilometri, deschis tuturor participantilor indiferent de abilitati, incepand de la varsta de 6 ani. Am pregatit un mix de ingrediente care sa va ofere o experienta deosebita, distractiva si interactiva “audio-olfacto-vizual”. 

Inscrierile sunt deschise si se fac online pe pagina evenimentului de pe www.runfest.roPana duminica, 9 octombrie, beneficiati de taxa minima de participare in valoare de 65 lei, iar pentru acces direct click aici.

Va asteptam la RUNFEST - Fuga pe ulita cu o cursa de alergare distractiva si inedita!