Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Fuga pe ulita, sustinuta de Mega Image prin Gusturi romanesti

7.10.2016 Fuga pe Ulita

Toti cei care doresc sa profite de o atmosfera deosebita impletita cu amintiri din copilarie, traditii si gusturi autentice si o cursa frumoasa de toamna in aer liber sunt invitati la Fuga pe ulita, cel mai nou eveniment din seria RUNFEST, sustinut de Mega Image prin Gusturi romanesti.

“Sustinem cu bucurie acest eveniment care recreeaza intr-un mod atat de frumos atmosfera autentica si momentele copilariei. Este o atmosfera plina de veselie in cea mai pura forma si de bunatati. Suntem sutinatori activi al unui stil de viata sanatos si credem ca putem sa avem si astazi gustul bun al fructelor proaspete culese din gradina bunicilor sau al placintelor cu branza abia scoase din cuptor. Astfel, sustinem aceasta initiativa prin brandul nostru propriu Gusturi romanesti, pe care l-am creat special pentru a aduce gusturi bune, de odinioara, de care ne bucuram mereu cand le redescoperim”, ne-a declarat Adrian Nicolaescu, Vicepresedinte Marketing in cadrul Mega Image.

Concursul este deschis oricarui alergator, incepand cu varsta de 6 ani, si ofera un pachet de start atractiv, cat si servicii de eveniment la standardul competitiilor RUNFEST, marca MPG, cu sustinerea partenerului oficial Mega Image. Inscrierile sunt deschise pana pe 16 noiembrie 2016, inclusiv, si se fac exclusiv online pe pagina evenimentului de pe platforma www.runfest.ro

Brandul Gusturi romanesti, lansat de Mega Image in 2009, include o gama extinsa de produse realizate dupa retete traditionale, autentice sau recunoscute pentru calitatea si expertiza fiecarei zone a tarii. Produsele Gusturi romanesti sunt fabricate in Romania, obtinute dupa retete ce sunt parte a culturii romanesti sau reprezentative pentru o anumita zona a tarii, obtinute in cele mai multe cazuri printr-un mod de prelucrare traditional si fara adaosuri nespecifice retetei autentice.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 488 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (218), Shop&Go (269), Gusturi romanesti (2). Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.

Inregistrati-va la RUNFEST - Fuga pe ulita si veniti sa va bucurati de miscare, traditii si gusturi romanesti autentice!