Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Fuga pe ulita – eveniment alimentat cu inspiratie de Gusturi romanesti by Mega Image

5.10.2017 Fuga pe Ulita

Toti cei care doresc sa profite de o atmosfera deosebita, impletita cu amintiri din copilarie, traditii si gusturi autentice si sa profite de o cursa frumoasa de toamna in aer liber, sunt invitati la a doua editie a evenimentului Fuga pe ulita, sustinut cu mandrie si in acest an de Mega Image, prin Gusturi romanesti. 
 
Concursul este deschis oricarui alergator, incepand cu varsta de 6 ani, si ofera un pachet de start atractiv, cat si servicii de eveniment la standardul competitiilor RUNFEST, marca MPG, cu sustinerea partenerului oficial Mega Image. Inscrierile sunt deschise pana pe 23 noiembrie 2017, inclusiv, si se fac exclusiv online pe pagina evenimentului de pe platforma www.runfest.ro. 
 
Brandul Gusturi romanesti, lansat de Mega Image in 2009, include o gama extinsa de produse realizate dupa retete traditionale, autentice sau recunoscute pentru calitatea si expertiza fiecarei zone a tarii. Produsele Gusturi romanesti sunt fabricate in Romania, obtinute dupa retete ce sunt parte a culturii romanesti sau reprezentative pentru o anumita zona a tarii, obtinute in cele mai multe cazuri printr-un mod de prelucrare traditional si fara adaosuri nespecifice retetei autentice.
 
Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 563 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să le ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente
 
Inregistrati-va la RUNFEST - Fuga pe ulita si veniti sa va bucurati de miscare, traditii si gusturi romanesti autentice!
 
Veti descoperi o atmosfera deosebita si Gusturi Romanesti la RUNFEST - Fuga pe ulita!