Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont

Abonamente de sezon 2017

Alege sa participi la evenimentele RUNFEST mult mai simplu, prin intermediul abonamentelor de sezon. Acestea includ accesul in seria de evenimente marcate in calendar cu RF MPG Series, impreuna cu pachetele de eveniment aferente (tricou personalizat, masa etc.).

Alege abonamentul care ti se potriveste

 

Abonamentele de sezon va dau posibilitatea sa va inscrieti la un numar fix de evenimente (2 sau 4) in anul curent, marcate in calendarul de evenimente ca RF MPG Series, fara a mai fi necesara plata taxei individuale de eveniment.

  Abonament
2 Competitii
Abonament
4 Competitii
Pret 160 Lei 300 Lei

Responsabilitate sociala
Achizitia unui abonament are si o semnificatie aparte, care intra la categoria "fapte bune". In functie de abonamentul ales, cate 15, respectiv 25 de lei din taxa platita vor fi donati pentru sustinerea unei cauze sociale, in cadrul unui proiect destinat copiilor si coordonat de RUNFEST.

Beneficii
- Asigura taxa de participare fixa pentru evenimentele alese, indiferent de momentul inscrierii;
- Inscriere la 2 sau 4 dintre cele mai atractive evenimente din calendarul RUNFEST;
- O singura plata, in loc de plati multiple.

Modalitate de plata
Cash: sediul MPG, de luni pana vineri, intre 9:00 - 18:00. Click aici pentru a accesa adresa si harta.

Ordin de plata (la casierie sau prin transfer): trimite confirmarea platii pe fax (0318-052.697) sau pe e-mail la runfest@mpg.com.ro. Mentioneaza numele tau si ID-ul de alergator pe care il gasesti in profilul personal.

SC Media Production Group SRL, C.I.F.: RO 9815911
CONT: RO11 RNCB 0208 0099 7097 0001
Banca: BCR - Sucursala Campina

Online: da click pe butonul de mai jos pentru a plati online cu cardul prin intermediul PayU, cel mai mare procesator de plati online din Romania. Validarea platii va avea loc automat iar abonamentul tau va fi activ in cateva minute.

Plateste online