Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont

Abonamente de sezon 2017

Alege sa participi la evenimentele RUNFEST mult mai simplu, prin intermediul abonamentelor de sezon. Acestea includ accesul in seria de evenimente marcate in calendar cu RF MPG Series, impreuna cu pachetele de eveniment aferente (tricou personalizat, masa etc.).

Alege abonamentul care ti se potriveste

 

Abonamentele de sezon va dau posibilitatea sa va inscrieti la un numar fix de evenimente (2 sau 4) in anul curent, marcate in calendarul de evenimente ca RF MPG Series, fara a mai fi necesara plata taxei individuale de eveniment.

  Abonament
2 Competitii
Abonament
4 Competitii
Pret 160 Lei 300 Lei

Responsabilitate sociala
Achizitia unui abonament are si o semnificatie aparte, care intra la categoria "fapte bune". In functie de abonamentul ales, cate 15, respectiv 25 de lei din taxa platita vor fi donati pentru sustinerea unei cauze sociale, in cadrul unui proiect destinat copiilor si coordonat de RUNFEST.

Beneficii
- Asigura taxa de participare fixa pentru evenimentele alese, indiferent de momentul inscrierii;
- Inscriere la 2 sau 4 dintre cele mai atractive evenimente din calendarul RUNFEST;
- O singura plata, in loc de plati multiple.

Disponibilitatea abonamentelor
Abonamentele dedicate sezonului curent au fost epuizate.
Abonamentele pentru noul sezon competitional vor fi disponibile inainte ca inscrierile pentru primul eveniment din calendar sa se deschida.